Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka 6latka

pilne !! pomocy ! alimenty...

Polecane posty

Gość matka 6latka

Mam sprawe o podwyzszenie alimentow. Z tego co mi wiadomo ojciec dziecka w tej chwili pije alkohol i czy moge cos powiedziec w sadzie ze on jest pod wplkywem alkoholu?

Gość damski uśmiech
Ależ oczywiście. Nawet POWINNAŚ! Picie alkoholu jest chorobą społeczną. I jako chorobę trzeba ją leczyć z całą mocą i stanowczością! Sąd z pewnością weźmie pod uwagę, że ojciec W TEJ CHWILI pije alkohol. Przecież jak wytrzeźwieje, to nie tylko będzie potrzebował jedzenia - ale również klina. A to są dodatkowe KOSZTY. Przecież nie można tylko jeść i nie pić. Bo sie organizm odwódni. I dziecko straci ojca - a ty alimenta. Powiedz KONIECZNIE.

Gość takie tam duperele nic więcej
poważnie, tak; nawet masz obowiązek zawiadomić o tym sąd

Gość damski (pusty) śmiech
Poważnie. Hmmmmm A jak matka dziecka rżnie sie z kim może, nierzadko dla korzyści różnorakich - to też obowiązkowo zawiadomić sąd? Cz to tylko takie tam duperele? Nic więcej.(?)

Gość matka 6latka
Damski (pusty) uśmiech... Nie znasz!!? Wiec mnie nie oceniaj! Kto normalny pije alkohol przed sprawa sądową??

Gość damski śmiech
Nożyce się odezwały? :) A tu masz rację - normalni piją dopiero po sprawie sądowej. Twojemu pomyliły się pryncypia: picie-sprawa, sprawa-picie. Ale!! Czy to nie wszystko jedno?: załatwić sprawę i wypić, a wypić i załatwić sprawę?? Przecież tu chodzi o SPRAWĘ, a nie o picie. Czy mi sie pomyliło?

Gość Z Zniecierpliwiony
"""" damski śmiech Nożyce się odezwały? A tu masz rację - normalni piją dopiero po sprawie sądowej. Twojemu pomyliły się pryncypia: picie-sprawa, sprawa-picie. Ale!! Czy to nie wszystko jedno?: załatwić sprawę i wypić, a wypić i załatwić sprawę?? Przecież tu chodzi o SPRAWĘ, a nie o picie. Czy mi sie pomyliło? """"" Tu chodzi o szukanie dziury w całym .A ,że samemu ma się dziurę ...to się nie widzi.