Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świeża wisieńka 22

czy to dobry sposób

Polecane posty

Gość świeża wisieńka 22

przyszlo słonko, a więc chcę dobrze wyglądać. musze wyszczupleć ale nie chce rygorystycznych diet bo wiem,że dobrze na tym nie wyjde. mój plan: na śniadanie: bułka grahamka+chuda wedlinka/ salata, pomidor, ogórek lub jajko/ jogurt naturalny+ muesli. jajecznica (do wyboru jakis zestaw) w pracy: jakis owoc, sałatka owocowa, serek homo, jogurt/ kisiel do wyboru kolacja: sałatka z warzyw( sałata , pomidor, ogorek, rzodkiewka) brokuly. do tego- woda, ruch, rower cwiczenia. ocencie, schudne?

Gość alabala
Schudniesz, ale potrzebujesz więcej mięsa- grillowanej piersi na obiad z miksem sałat, gotowanej ryby też z warzywami. Urozmaić sobie diete, bo szybko Ci się znudzi i sięgniesz po kaloryczne produkty

Gość alabala
A, i moim zdaniem za malo posiłków chcesz wprowadzić, za duze odstępy miedzy posiłkami, jeśli tak będzie to z glodu będziesz jadla większe ilosci np na obiad czy kolacje, bo będzie cię ssało z głodu. Proponuję 5-6 posiłków, najlepiej żeby były dwa głowne i porządne (na sniadanie i na obiad) a na drugie sniadanie i podwieczorek np jogurt nat. z musli i jakis owoc. tak rozsądniej

Za dużo warzyw zdecydowanie ;) Zastąp połowę z tego czymś bardziej wartościowym. Przede wszystkim jakiś jeden normalny posiłek w ciągu dnia :)