Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angela23a

rodzila ktoras w szpitalu na solcu

Polecane posty

Gość juns
A ten szpital to gdzie? Warszawa? może popatrz sobie na stronie Rodzić po ludzku -kiedyś były tam opinie o szpitalach.

witam ja rdzilam 6,5 msc temu.jestem bardzo zadowolona ze szpitala.porodowka odnowiona ,ladne sale ,kolorowe ,nikt nie robi problemu zeby maz byl przy porodzie wrecz polozne same namawiaja do wspolnego rodzenia,nie mialam wykupionej poloznej .bylam podlaczona pod oksytocyne i caly czas przychodzila ,sprawdzala itd patologia ciazy gorzej malo miejsca i klada jak leci patologia wymieszana z ginekologia.moj lekarz prowadzacy tam pracowal dlatego tam rodzilam .naprawde polecam!!!

wiem ktora ona na patologii byla.ja naprawde ci polecam.ladne sale pojedyncze nazywane kolorami.polozne mile.wiele dziewczyn ktore tam poznalam bylo zadowolonych.a dlugo tam lezalam.

nie,ale na solcu chyba nie maja gazu,mialam znieczulenie w kregoslup ,nie musialam jakos nawet blagac,dali bez zadnych problemow

jest gaz ale naj widoczniej od niedawna a ja slyszalam podzielne opinie i terza nie wiem co myslec o nim

moze i tak ja rodzilam w tamtym roku w pazdzierniku.wtedy nie bylo.albo moze ja nie pytalam bo mi zalezalo na znieczuleniu