Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetta ..

14latka w ciazy ....

Polecane posty

Gość Anetta ..

witam postanowilam napisac tu bo juz nie wiem z kim mam pogadac ;/ otoz moja kochana 14 letnia siostrzyczka zaszla w ciaze a co najlepsze sama nie wie z kim ;/ ja mam lat 20 i matka zawsze powtarzala mi zebym brala przyklad z magdy bo ona to sie uczy i wogole a mi tylko imprezy w glowie .. i jakbym zaszla w ciaze to sio z domu ... noo to teraz moja siostrzyczka pokazala jaka jest idealna ;) ale to nic oto co moja mamusia wymyslila .... stwierdzila ze zrobimy wszystkich w konia i powiemy ze to moje dziecko ... ze wloze sobie jakas poduszke pod bluzke czy cos a magda w luznych ciuchach bedzie chodzic i wogole jak urodzi to tez ja mam to dziecko uznac za swoje ... no chore jakies sa ... i co ja mam z nimi zrobic bo juz nie wytrzymuje ?? ;/

Gość czz sa
jaja sobie chyba robisz hmm?? marne prowo :-0

Gość omatkoboska....
chyba sie na to nie zgodzisz.....? ;p

Gość Anetta ..
nie zgadzam sie a nawet jesli to przeciez nic z tego ich planu swietnego nie wyjdzie .. bo ludzie nie sa tacy glupi zeby nie zauwazyc .. ale mam dosc bo non stop to ja jestem ta zla i niedobra .. a teraz chca zebym siostry dziecko wychowywala ;/// ehh

Gość fmfgjemog
współczuje ci mamy i siostry, niech młoda sama teraz sobie radzi, czemu ty masz wyjsc na puszczalska, ja bym odmówiła, a jeszcze zrobiła awanturę im o to jak cie traktują

Gość to niech mamusia
kochana upozoruje u siebie ciążę i może chowac jak własne ,bo tego i tak nie uniknie

Gość Anetta ..
ja juz im powiedzialam ze nie bede sie bawic w ich chore gierki .. jak magda sobie zrobila to niech teraz ponosi konsekwencje .. to matka do mnie ze co ze mnie za siostra .. ze to lepiej bedzie wygladac jak bym udawala ze to moje bo ja wkoncu mam 20lat a ona 14 wiec to wstyd ... ehh

Jeśli to prowo to bardzo słabe ... Jeśli natomiast to prawda to współczuję rodzinki i oczywiście nie zgadzaj się ;)

Jeśli to prowo to bardzo słabe ... Jeśli natomiast to prawda to współczuję rodzinki i oczywiście nie zgadzaj się ;)

Gość odjutrawszystkosiezmieni
wyprowadz sie z tego domu dziecko;p

Gość Anetta ..
o co chodzi z tym 'prowo'? bo nie kumam ehh

W ŻYCIU BYM SIĘ NA TAKIE COŚ NIE ZGODZIŁA. WYŚMIAŁABYM ICH POMYSŁ. NIECH TWOJA MAMA BĘDZIE RODZINĄ ZASTĘPCZĄ I WYCHOWUJE TE DZIECKO A SIOSTRA NIECH SIĘ UCZY.

Gość uhauha
A to siostra zrezygnuje ze szkoły, no bo jakby miała z brzuchem bądź co bądź łazić :D Rzeczywiście nikt by się nie kapnął ze jest w ciąży :-O No chyba że na te 9 mies. zamkniecie ją w piwnicy. Głupie prowo.

Gość Anetta ..
moj narzeczony zaproponowal mi zebym sie do niego wprowadzila ale ja nie wiem czy to dobry pomysl bo on mieszka z rodzicami jeszcze a ja poki co nie mam zadnej pracy a nie chce byc na ich utrzymaniu .. co mam robic ?:(

Gość MartaKrakow
przecież wasza matka może udawać, że to jej :P też będzie dobrze wyglądać... a żeby mnie nie wkręciły w coś takiego, to na twoim miejscu wzięłabym podzwoniła po rodzinie, do babci itd i powiedziała, że twoja siostra jest w ciąży. Wtedy już nic nie zrobią.

Gość Anetta ..
czy ktos mi powie o co chodzi z tym 'prowo ' ??

Gość MartaKrakow
też uważam, że to prowo, bo jakby siostrunia udawała, że nie jest w ciąży? luźne ciuchy nie wystarczą, szczególnie, jeśli zacznie rodzić np. w szkole, przy koleżankach i kolegach :D

Gość MartaKrakow
'prowo' - prowokacja :) wymyśla sobie ktoś historyjkę i puszcza na forum, żeby mieć zabawę z dyskusji :) lubimy się tutaj w to bawić ;))

Gość Anetta ..
napisalam przeciez ze ludzie napewno zauwaza;/ ja sie pytam co mam zrobic bo mam dosc tych chorych jazd ;/

Gość yyyhmyyya
Prowo to znaczy że nudzi ci się i wymyślasz nędzne historyjki, może zamiast w kółko pytać co to prowokacja, to odpisz na pytanie jak siostra przez całą ciążę z nudnościami, wymiotami i wielgachnym brzuchem miałaby chodzić do szkoły, czyli jak chciałybyście to ukryć. Pewnie znowu nie odpiszesz, tylko zapytasz co to jest "prowo" :-O

Gość Anetta ..
aha .. moj temat niestety nie jest 'prowo' chociaz sluchajac ich to czuje sie jak w jakims serialu czy czyms ;/

Gość MartaKrakow
podzwoń po rodzinie, będzie po sprawie, pogniewają się, ale już teraz się gniewają, więc co za różnica? szybko dojdą do siebie i będzie ok, ważne, żeby info poszło w świat, a tak póki to tajemnica, to będą ciągle jazdy, aż Cię zamęczą

Gość yyyhmyyya
Skoro niby wiesz że ludzie zauważą jej brzuch, to niby gdzie widzisz problem. Już cię ominie, bo każdy się dowie że to jej. Nie umiesz łączyć faktów? :-O

Gość napalony gieniek
prowo taka sytuacja była w Gotowych Na wszystko :classic_cool: babka udawała ciążę bo jej córka zaciażyła 0/100

Gość Anetta ..
przeciez napisalam ze ich 'cudowny plan' nie wypali bo jak ... ale matka twierdzi ze sie uda i ja mam sie tym dzieckiem zajmowac ;/

Gość Anetta ..
dobra widze ze tutaj nikt nie wie o co mi chodzi i zadnej porady nikt nie napisze . no trudno ide gdzie indziej z pytaniem

to co ty tu Anet piszesz to jest to Karalne i moze sie skonczyc procesem sądowym jesli ktos zainteresuje sie waszą sytuacją, a w sieci nikt nie jest anonimowy

Gość doctor who
prowo czy nie, musisz się na to zgodzić bo inaczej będzie wstyd na całą wieś 🖐️

Gość Anetta ..
a niech sie konczy ... ja w ciazy z niewiadomo kim nie jestem .. i udzialu w tej calej szopce nie bede brac