Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nuśka123

W modzie kolory - zieleń pomarańcz itp. pasuje Wam?

Polecane posty

Gość Nuśka123

Wszędzie w sklepach moda na ubrania w kolorze - pomarańczowy, wszelkie odcienie zieleni, mentolowe, niebieskie, rude. Czy podobają Wam się takie zestawienia kolorów? Ja nie mogę się jakoś przekonać :(

Gość chyba żartujeszz
Tak, ale nie wszystkie, bo np. w życiu nie założyłam nic pomarańczowego czy rudego. Nie lubię tych kolorów. Ale odcienie zielonego i niebieskiego jak najbardziej :)

Gość Nuśka123
Tzn. ja lubię te kolory ale nie tak jak dziewczyny noszą i je łączą, nie potrafię się przekonać do noszenia np. mentolowych spodni i rudej marynarki, czy rudych spodni i ciemnej niebieskiej marynarki czy bluzki ;) dla mnie to się gryzie ;) ale wszędzie teraz tak chodzą

A co powiecie o różnego koloru wzorach? W gazecie widziałam modelkę ubraną w bluzkę innego wzoru niż spodnie i to takie ostre wzory :D

Gość zawsze to trochę lepiej
nie wiem u mnie będzie ale mam nadzieję ,że właśnie dzieki temu trochę się ożywią ludzie ;) ja te kolory bardzo lubię , trzeba je umieć zestawiać to fakt bo czasem babki ponosi ułańska fantazja ,że aż oczy bolą ;) podejrzewam ,że i tak w wiekszości polskich miast będzie królować nadal szary biały czarny z dodatkiem brązu albo beżu

Gość mentol niekoniecznie z rudym
ale bardzo ładnie wygląda z brązem i niektórymi granatami czy grafitowym , to że kolory są modne nie znaczy aby je łączyć obowiązkowo między sobą

Hej:) Mi osobiście kolory panujące w tym sezonie, tj. miętowy itp. bardzo się podobają. Na razie nie odważyłam się na takie spodnie, ale powoli się oswajam, uwalniam kolory np. na paznokciach i w dodatkach. Wszystko przede mną, chociaż obawiam się, że tak szybko jak ta moda weszła, równie prędko zniknie, chociaż może tylko mi się wydaje:)