Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Motylek111

długoterminowe odchudzanie ;)

Polecane posty

Szukam kogoś kto ma zamiar zrzucić zbędne kilogramy. Moja aktualna waga to 76 kg. Natomiast wymarzona to 60 kg i do tej wagi mam zamiar dążyć ;) potrzebuję kogoś kto chciałby tak jak ja stracić na wadze dzięki zdrowemu odżywianiu i ćwiczeniom. Chcę zacząć od jutra. Z kimś zawsze razniej a poza tym to zawsze większa motywacja ;) Chciałabym żebyśmy mogły się tu dzielić swoimi osiągnięciami a także upadkami ;) zapraszam.

witam motylku :) ja się chętnie przyłączę :) też marzę o wadzę 60kg liczę na to, że zostaniesz tu do końca, bo ja już na tylu topikach byłam i tyle dziewczyn poległo... a ja chcę wytrwać do końca.

chciałabym stosować zdrowe odżywianie a także zmienić nawyki żywieniowe..kilogramy które mam do stracenia zostały mi po ciąży ;/ a jaką Ty dietę stosujesz?

Chciałabym żebyśmy np co wieczór dzieliły się swoimi osiągnięciami- co Ty na to? ;) potrzebuję mmoottyywwaaccjjii ;))

no mnie po ciąży też zostało, a nawet przybyło :) ja teraz jestem na 1000kcal. mam 166cm i 23 lata, a Ty?

na początku ćwiczyłam, potem jakiś czas lenia miałam, ale znów ćwiczę. kręcę hula hop mniej więcej pół godz, skaczę na skakance i od paru dni robię brzuszki.

Ja też zamierzam godzinę poświęcać na ćwiczenia ;) a Twoje efekty są świetne. tylko pozazdrościć;))

no jestem zadowolona bardzo :) ale już coraz wolniej ubywa. jednak nie poddam się skoro już tyle osiągnęłam. Tobie tez się uda jeśli będziesz bardzo chciała

Wbijam do was :) Stosuję dietkę 100 kalorii...mój cel to 48- 50 kilo i osiem kilo już straciłam...Zostało mi 6-7 i chętnie stracę je razem z wami :)

motylku uciekam już ogarnąć mieszkanie i robić chłopakom moim i sobie :) potem ćwiczenia. zajrzę tu chyba dopiero jutro :)

też tak myśle :) moje jedzenie skłasa sie z 4 posiłków o różnych porach :) śniadanie to kromka razowca z polędwicą 2 śniadanie owoc, lub jogurt obiad to zupa warzywna na rosołku knorr (kalafiorowa lub inne), albo pierś gotowana z kurczaka, lub warzywa na patelnie, albo jakaś rybka :) kolacja to znowu razowiec z warzywami, jajecznica na pomidorze bez tłuszczu, lub serek wiejski z łyżką dzemu niskosłodzonego wcześniej stosowałam 500 kalorii i 8 kilo w dół poszło...teraz jem jakieś 900 kalorii i mam zamiar nadal chudnąć, ale wprowadzać do swojego menu nowe produkty i nauczyć się żyć zdrowo, a nie tyć i chudnąć przez całe życie...

mi moje kilogramy zostały po ciąży ;/ chcę również nauczyć się zdrowych nawyków żywieniowych.

Twoje efekty też są świetne ;) muszę brać z was przykład.zamierzam ćwiczyć godzinę dziennie.

jednak wpadłam jeszcze :) mąż poszedł wcześniej do pracy, kolacja już zjedzona, mieszkanie posprzątane więc mam czas :)

Mogę się przyłączyć?:) Ja również zaczynam jutro dietę 1000 kalorii :) Do tego oczywiście rower, brzuszki, przysiady, dużo wody i zielona herbata :) Mój cel to 70 kg na początku lipca, a we wrześniu 65 kg.