Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdddfsdfsfds

Kiedy facet przestaje się starać

Polecane posty

Gość fdddfsdfsfds

Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Z natury jestem dość nieufna, zimna i trzymam dystans. Był tym bardzo zaskoczony, mówił, że zazwyczaj w jego wypadku jest na odwrót (że to kobieta mu nadskakuje i inicjuje zachowania typu przytulenie, powiedzenie czegoś miłego). W moim wypadku było właśnie tak, że trochę mu zajęło "oswojenie" mnie ;) Nalegał na spotkania, pisał smsy, pisał na mojej tablicy na FB. W każdym razie teraz jest już o tyle lepiej, że sama potrafię go pocałować, przytulić itd. Niestety, z jego strony wychodzi to teraz rzadziej. Dawał kwiaty, teraz nie daje. Beka przy mnie. Niby głupoty, ale ja się nadal staram, zawsze chcę wyglądac i zachowywać się dobrze. Myślicie, że już mu nie zależy?

Gość najmadrzejszy na swiecie
za bardzo sie "oswoil". Norma u wiekszosci facetow.

Gość fdddfsdfsfds
Jak to zmienic?

wrócić do poprzedniego zachowania i zobaczyć co się stanie, najwyżej się rozstaniecie.

Zdystansowac sie, wzbudzic zazdrosc.

Gość fdddfsdfsfds
Nadal trzymam jakiś tam dystans, ale np jeszcze niedawno kiedy mówiłam, że wychodzę, pytał gdzie, z kim, itd, i widać było, że jest zazdrosny. A ostatnio o nic nie zapytał, zero... :(

Stal sie po prostu ciebie zbyt pewny. Mialem kiedys podobna sytuacje.

Gość fdddfsdfsfds
Ale zastanawiam się dlaczego...

Gość Klukash
przestaje jak widzi że kobiecie przestaje zależeć, że ma go gdzieś i że daje na boku innemu!

o rety, no bo czuje ze nie musi sie juz starac, czuje sie pewnie, wydaje mu sie ze moze sobie pozwolic na wiecej, a ty i tak bedziesz z nim. 3/4 facetow postepuje w ten sposob. Musisz zaczac stawiac mu wieksze wymagania, bo bedzie coraz gorzej.

Gość fdddfsdfsfds
Masz rację. Szkoda, że dopiero teraz to zauważyłam i przypomniałam sobie właśnie takie sytuacje, po których powinnam go solidnie zjebać, a nic nie zrobiłam

Gość fdddfsdfsfds
Najmądrzejszy, napisałeś, że miałeś podobną sytuację. Mozesz rozwinąć?

no i on to czuje i mysli, ze skoro nie zareagowalas to znaczy ze nic sie nie stalo, albo stalo sie, ale zalezy ci tak bardzo, ze godzisz sie z tym. I on to wykorzystuje. Proste. Przejal kontrole w zwiazku i zaczal cie zaniedbywac.

tak, ja sie przestalem starac, to co pisze to wszystko moje osobiste doswiadczenia. Odpowiadajac na twoje prawdopodobne pytanie co zrobila tamta dziewczyna: zostawila mnie.

Gość fdddfsdfsfds
Żałujesz tego?

Oczywiscie i dlatego z obecna dziewczyna postepuje calkowicie inaczej. Czlowiek uczy sie na bledach.

Beka przy mnie. to chbya znak ze juz sie do Ciebie rpzyzwyxzail w sumie dobry znak ale i tak najwazniejsze jest pierdniecie