Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jiolkja

co kupić 30 latkowi na urodziny ??

Polecane posty

Gość jiolkja

Nie znam go dobrze, nie mam też kasy więc to nie może być coś drogiego. On nie ma jakiś specjalnych zainteresowań, nie mam pomysły :o

Gość najmadrzejszy na swiecie
oryginalny scyzoryk Victorinox

Gość jiolkja
on ma 30 lat nie bawi się scyzorykami

Gość el chulo.
jakąś dobrą strzelanke albo karnet na paintballa

Gość jiolkja
no przecież on ma 30 lat nie lubi strzelanek :o faceci mają fajnie kupią kwiatka za dwa złote i już mają z głowy :/

Gość a czyta książki?
???????????????

scyzoryk Victorinox nie sluzy do zabawy

Gość jiolkja
on nie ma czasu na ksiązko bo non stop pracuje nawet nie wiem jakie lubi, nie znam go aż tak dobrze :/ jezu nic mi do głowy nie przychodzi :/

Gość jiolkja
najmadrzejszy na swiecie gdzie można je kupić ile on kosztuje i po co facetowi taki scyzoryk, mi zostało 5 dni dourodzin więc nie dam go już rady zamówić przez interent...

Gość a czyta książki?
no to kup mu coś z kosmetyków z męskiej linii Loreal, jeżeli używa kosmetyków :D

Gość a czyta książki?
kup mu żel do golenia (chyba się goli) i do tego balsam

Gość el chulo.
to co ,że ma 30,myślisz,że już się nagrał? przecież kiedyś nie było takich zajebistych gier jak teraz i to że ma 30 lat oznacza że ma już nie grać? Sam mam 32 i uwielbiam grać a kolega z pracy z którym najczęściej rozmawiam o grach ma 34.Kup grę i już,nie się chłopak rozerwie.

www.victorinox.pl W kazdej galerii handlowej sa takie sklepy z gadzetami czy zegarkami i tam dostaniesz. Ogolnie jeden z lepszych prezentow jakie dostalem od dziewczyny. Mam 28 lat. To nie jest zabawka dla dzieci. Sa rozne modele, nie wiem ile chcesz wydac. Wejdz na ta strone i sobie zobacz.

Gość el chulo.
taaaa kosmetyki i ubrania to wymarzony prezent faceta:O

jak to po co facetowi scyzoryk? a do czego sluzy scyzoryk? nie mysl jak kobieta, tylko jak facet. Kosmetykow nie kupuj bo zapach kazdy powinien sam sobie wybrac.

Gość naprawdę się o niego obawiasz?
książka, płyta, kosmetyki, śmieszna koszulka, perfumy, jajcarski kubek/zapalniczka, gadżet związany z ulubionym zespołem/drużyną piłkarską/sportowcem, coś związanego z waszym pierwszym spotkaniem/zapoznaniem się, gra komputerowa albo na konsolę (30latkowie w nie grają, nie wiem skąd masz informację, że nie :o).. To Twój chłopak czy kto??

Gość jiolkja
widzieliśmy się 6 razy podobamy się sobie i chyba coś z tego będzie ale nie znam go na tyle żeby wiedzieć co lubi a czego nie. Wiem że słucha jakiś metalowych zespolów ale ma już chyba wszystkie ich płyty, w gry nie gra, w pracy siedzi prawie cały czas, scyzoryk to mogłabym mu kupić ale coś kojarzę że chyba w samochodzie jakiś wozi. Chyba kupię mu kosmetyki bo nic oryginalniejszego nie przychodzi mi do głowy... wiem że bardzo lubi gotować no ale przecież mu nie kupię chochelki :/

Kosmetyki to najgorszy z pomyslow jakie tu padly.

Gość jiolkja
jezu po co ja mam mu fajke wodna kupować co on z nią będzie robił :O wiem że się nie ucieszy z takiej fajki wodnej.

Gość naprawdę się o niego obawiasz?
A dlaczego nie??? No zrób prezent z jajem :D W sklepach typu Duka, Ikea, Home&you są fajne, eleganckie akcesoria kuchenne. Nie będzie to wtopą, naprawdę. I myślę, ze jeżeli jest fajny to doceni to, że nie poszłaś na łatwiznę, a postarałaś się pomyśleć nad jego pasją i ukierunkować tak prezent. Jest mnóstwo fajnych, eleganckich i świetnych na upominek rzeczy związanych z gotowaniem. Nie bądź sztampowa, zaskocz go!

no jak to co, przyjda kumple czy ktos to sobie zapala jak dla mnie fajna sprawa, z pewnoscia lepsze to niz kosmetyk czy scyzoryk

Ja tez lubie gotowac i kiedys dostalem walek do ciasta i deske do krojenia:) Najbardziej chcialbym dostac jakis fajny noz kuchenny Vicorinoxa (nie, nie placa mi za reklamowanie tej firmy:))

Gość chwilówka w alior banku
Lady Love - nie każdy ma tak prymitywne rozrywki jak palenie sziszy 🖐️