Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotikooo

GothicII. Kto gra? Mam problem...

Polecane posty

Gość gotikooo

Jestem magiem ognia, jestem w 5 rozdziale, potrzebuję okrętu. Rozmawiałam z paladynami i się zgodzili mi go użyczyć. Muszę zdobyć załogę ale nie pojawia mi się taka opcja, żeby kogoś zaprosić na ten statek. Byłam w ukrytej bibliotece Xardasa, otworzyłam księgę i wypiłam łzy Inosa, gadałam z Pyrokarem a w dzienniku nie pojawiają się w ogóle nowe wpisy... Wie ktoś o co chodzi?

Gość gotikooo
Gadałam, dla Diego nie oddałam jeszcze sakiewki złota z GD (właśnie po nią idę) teraz pojawia się tylko opcja dialogu "jak interesy" a torlof chce żeby wybić poszukiwaczy na około obozu najemników i więcej nic...

Gość gotikooo
wiem, że można jeszcze zaprosić na statek lestera, vatrasa, benneta, miltena, laresa i lee, ale u nich również nie pojawia mi się opcja zaproszenia na statek. Po za tym w dzienniku nie mam wpisu na temat tego okrętu mimo, że już mam do niego dostęp. Myślałam, że jak pogadam z pyrokarem to pojawi sie jakaś wzmianka na ten temat, ale ostatni wpis jest na temat, że on nic nie wiedział na temat tajemnej biblioteki xardasa

Gość gotikooo
Statek jest pusty, przed wejściem jest tylko 2 paladynów strażników, którzy mnie wpuścili. Później zaczepił mnie jakiś paladyn, który się sam przyłączył do załogi i tylko tyle... już prawie koniec gry a tu takie coś :( :O

Gość gotikooo
a tak poza tym tematem, to sobie przypomniałam, że kiedyś pisaliśmy w jakimś temacie i chyba podałeś link do komiksów garfielda (lub miałeś go w stopce) Wydaje mi się, że to byłeś Ty... Możesz go podać jeszcze raz?

Gość gotikooo
Raczej nie gadałam źle z tym pladynem ponieważ wszystko samo się potoczyło. Jak wychodziłam ze statku to mnie zapytał co robię, na to ja (bez wybierania takiej opcji) że przejmuję ten okręt i jeśli mu życie miłe to niech się nie sprzeciwia i może się przyłączyć, po czym on się zgodził i sobie gdzieś poszedł

Gość gotikooo
No właśnie nie mam. Przeczytałam, że chyba powinna być w bibliotece. Może nawet mam ją w ekwipunku... Dowiedziałam się, że łzy inosa mogły mi się przydać do czego innego, mam nadzieje, że nie zrobiłam save po tym jak je wypiłam. Wielkie dzięki, idę zgonić swojego faceta z kompa i zaraz wszystko sprawdzę...

no właśnie mapa jest potrzebna a potem (jeśli dobrze pamiętam) to idzie się z nią do Diego lub Thorlofa

Gość gotikooo
Jeszcze raz dzięki, wczoraj trochę czytałam na temat tej misji ale nigdzie nie było wzmianki na temat tej mapy. Niby taki szczegół a taki ważny