Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szz

Sprawdzają wam się wróżby? Zapraszam wróżki, zainteresowanych przepowiedniami

Polecane posty

Gość szz

Trudno mi jednoznacznie ocenić czy wierzę we wróżby. Kiedy na tym forum kobiety oferują postawienie tarota, korzystam z ich propozycji. Póki co sprawdziła się jedna z nich, nie tak dosłownie ale widzę powiązanie. Wróżka napisała, że karty przepowiadają moje rozstanie z partnerem, z jego winy. Zaznaczyła też, że będzie chciał wrócić. Kilka tygodni później wyszły na jaw jego kłamstwa, rozważałam powaznie rozstanie, godziłam się z tą myślą ale w ostatniej chwili zostawiłam to, żeby zobaczyc co zrobi. W momencie kiedy staliśmy przed rozstaniem on całkowicie sie zmienił. Teraz wiem ze mu na mnie zależy. Inna wróżbę wykonał komputer. Szukałam pomocy i zadałam pytanie na tarocie onetu. W myślach zadałam sobie pytanie i odpowiedź po roku sprawdziła się w 100%. Chodziło o egzamin, pytałam czy go zdam. Ukazała się karta 'Wisielec' - odroczenie pewnych spraw. Wierzycie we wróżby? Sprawdziły się wam jakies kiedyś? Pytam, bo dzis znowu jestem w sytuacji, kiedy zastanawiam się czy nie skorzystać z pomocy wróżki

Gość Grubamaciora
tak. dziś wróżyła pani Wróżka INEZ io wszystko co mi powiedziała się zgadza.