Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kipus

sprzedam tabletki vissane

Polecane posty

witam Sprzedam 3 opakowania tabletek vissane Z czego 2 op.orginalnie zapakowane,natomiast 3opakowanie bez pudeleczka. Mam taka mode zezawsze rozpakowuje opakowanie ktore mam zaczac brac rozpakowalam je niecale 2 dni przed rozpoczeciem brania i popierwszym dniu od otwarcia niespodziewanie dostalam atak kamienicy nerkowej- w rezultacie tabl.nie zaczelam brac ale niestety opakowanie wyrzucilam. Zapewniam iz wszystkie 3 opakowania sa wpelni wartosciowe i orginalne- jestem osoba odpowiedzialna. cena za tabletki orginalnie zapakowane to 99 za 1opakowanie NATOMIAST 3 ZESTAW BEZ OPAKOWANIA - CENA DOUGADANIA,NAPEWNO SIE DOGADAMY ZAPRASZAM ZAINTERESOWANYCH-PISZCIE NA MEILA

Gość loubotinka
przecież ja 3 opakowania visanne kupuje za około 10 zł, przeciez one są refundowane , i 1 opakowanie kosztuje 3,20 ..............

Gość LILSTEKLILIOOWYY
dokładnie ... więc dlaczego 1 opakowanie chcesz sprzedać za 99zł skoro w aptece kosztuje 3,20 ????

Gość nataszaQQ
dlaczego kupiłaś je po tak drogiej cenie ?????????

Gość endopech...
kipus właśnie gdzie ty kupowałaś te tabletki ? ona sa refundowane i kosztuja grosze, nikt ci teraz ich nie odkupi....... strasznie przepłaciłaś....

Gość oooooooooale cena ://
chyba cię ktoś oszukał ....

Gość nataszaQQ.
albo dziewczyna kupiła je przed nowym rokiem bo wtedy nie były jeszcze refundowane i teraz nie wie że już są.....

Gość endopech...
a tak wogle to visanne a nie vissane