Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sw.spokój chce miec

teściowa chce się wybudowac

Polecane posty

Gość sw.spokój chce miec

obok nas za płotem ,wczesniej było ustalone że nie koło nas a teraz zmienia zdanie.Z teściową mam neutralne stosuki ,nie mamy zbytnio tematów do rozmów ,nie przepada tez za wnuczkiem i nigdy nie zostawiam małego z nią bo ona sobie nie zyczy .Uparcie chcą mieszkać obok nas ,mój mąż zagroził ,że wystawi dom na sprzedaż a ona się obraziła.Czy mamy rację?.Teraz mieszkają sporyy kawałek od nas ,wpadają raz w miesiącu i mamy św.spokoj.nie wyobrażam sobie ,żeby teściowaprzychodziła do nas codziennie i się rzadziła i denerwowałby mnie fakt że wszystko by o nas wiedzieli co robimy ,gdzie i kiedy jedziemy ,kiedy isę kłocimy itp

Gość syrenejczyk.,
no i ? podalas info ,ktore nas nie dotyczy co chcialas uzyskac zakladajac ten watek? :D

Gość sw.spokój chce miec
no i co z tego że było jak mało osób się wypowiadało

Gość sw.spokój chce miec
czy wy mielibyście coś przeciwko jakby obok was chcieli mieszkać teście?

Gość tetete19901990
trzeba było sobie podbić, myślisz że jak założysz nowy, to więcej os. się wypowie? :O

Gość Medeana
Ok, niech się budują chociaż mąż powinien przeprowadzić z nimi dłuższą rozmowę dlaczego nie chcecie mieszkać tak blisko nich. Może nie będzie źle, natomiast jeśli dojdzie do jakiś niesnasek to nie wahajcie się sprzedać domu i kupić gdzie indziej.

Gość sw.spokój chce miec
Tylko to jest nowy dom 2 lata temu się wybudowaliśmy ,dużo pracy i czasu kosztowała nas ta budowa...on tak straszy tą sprzedażą a w rzeczywistości to chcielibysmy tam zostać .Nie wiem jak z tego wybrnąć ,do niej nie dociera to że nie chcemy mieć "nadzoru" bo tak by właśnie było .Wiedzieliby o kazdym naszym ruchu a dla mnie to strasznie niekomfortowe

Gość Medeana
no i co z tego , że dom jest nowy, duzo pracy sratata... Teraz kupuje się domy już wykończone. Sama stwarzasz problem...

Gość sw.spokój chce miec
Zaproponowaliśmy im żeby zamieszkali ulicę ,2 dalej ale oni uparli się że koniecznie chcą za pl.otem

Gość sw.spokój chce miec
ciezko znaleźć dom który 100% nam odpowiadał ,kupując gotowy dom nigdy nie będzie do końca po naszej myśli .A samemu budując ,można wszystko sobie zaplanować wg uznania -rozmieszczenie pokoi,kontakty itp

Gość olidfvvoidjflojxfd
Wypracujcie sobie odpowiednie uklady - respekt i rownoczesnie bliskosc, ale bez wtracania sie. Bliskosc tesciow ulatwi wam w przyszlosci pomoc im obojgu, gdy zaczna byc niedolezni lub poprostu nie tak sprawni jak obecnie (kiedys to nadejdzie). To ogromna strata czasu, gdy konieczne sa czestsze kontakty i pomoc, a wiaze sie to za kazdym razem z odlegloscia (mowie z doswiadczenia).

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej