Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loli_loli

spuszczanie sie na twarz

Polecane posty

Gość loli_loli

czy ktos moze mi odpowiedziec na pytanie co jest fajnego w tym ze facet spuszcza sie lasce na twarz? ogladajac niektore filmiki jest mi niedobrze doslownie...

Gość malefic
Może w takim razie nie powinnaś oglądać tego typu filmików. Myślę że większość facetów to lubi i sporo też kobiet. Natomiast niektóre albo mają fizjologiczny odrzut co do spermy, i to można i trzeba rozumieć, albo mają jakiś blok psychiczny, bo czują się np. upokorzone i sponiewierane..

Gość loli_loli
nie brzydzi mnie sperma, jesli facet skonczy np na moim brzuchu to ok, loda robie z przyjemnoscia i nie ma problemu z polykaniem, jednak na twarz jakos do mnie to nie przemawia... ale coz kazdy czlowiek ma inne spojrzenie na ten temat,

Gość malefic
słuchaj, wcale nie musisz tego lubić i nie musi Ci się to podobać. skoro robisz inne sprawy łącznie z połykiem to wygląda na to że wszystko jest okej tylko to jest Twoja taka indywidualna niechęć. Facetowi lub facetom wyjaśniaj to spokojnie i nie powinno być specjalnego problemu:) Trzymaj się:)

Gość myślę, że...
17:16 [zgłoś do usunięcia] zakompleksiona istoto no life carre mitomanko, ciesz się jeśli jakikolwiek przedstawiciel płci męskiej rodzaju ludzkiego zechce spojrzeć na ciebie i podejść bliżej niż na odległość 2 metrów