Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama juz nie wiem :((((

nie wiem co zrobic

Polecane posty

on sie tak zachowuje od kad pamietam czyli juz bardzo dlugo pozatym nawet mozna to stwierdzic po tym ze po 25 latach zachcialo mu sie kolejnego dziecka

Gość i sie wyda
Wiesz 50 lat to jeszcze nie podeszły wiek.Twój ojciec jest jeszcze młody ,a do tego głupi jak 18 latek.Jestem pewna ,że twój mąż się nie zgodzi ,abys opiekowała sie siostrą.

Gość i sie wyda
To się nie ma co dziwić,że dziewczynka taka rozkapryszona ,kto ma ja wychować.?

Gość a czemu masz
I o to właśnie chodzi nie ma sytuacji choroby czy inne zagrożenia powiedz ojcu że możesz ją odwiedzić u rodziny ale u siebie jej nie chcesz bo jak ojciec się zakochał to nie musisz niańczyć jego dziecka

na poczatku matka ja wychowywala ale jak sie dowiedziala ze on ma kochanke to zaczela pic ale ja jej kiedys powiedzialam ze tak bedzie to ona nie chciala uwiezyc twierdzila ze on ja kocha

heh on sie nie zakochal on nikogo nie kocha no chyba ze siebie chociaz twierdzi inaczej tylko nie wiem co te kobiety w nim widza bo nawet moje kolezanki sie za nim ogladaja

Gość i sie wyda
Kiedy będziesz rozmawiała z ojcem,ciekawa jestem co postanowiłaś....napisz pózniej

w sobote bede z nim rozmawiala napisze jak poszlo a teraz uciekam dziekuje za wszystkie wpisy i zycze milego dnia

Gość a czemu masz
żal dziecka,ale Ty nic nie zrobisz ona potrzebuje matki a Ty nie musisz jej zastąpywać ojciec powinien sia nią zająć normalnie a nie przekupywać prezentami i podrzucać do Ciebie tylko dlatego że ma nową laskę to nie jest w porządku