Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bella z psychaitra

Czemu DEPP nie byłes na badanich???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Bella z psychaitra

Czemu nie byłes? czas i miejsce oraz placówke miałes podaną na forum, dokładnie tak jak bylo ze slubem2011 to jak to(słowa psychiatry) sam robisz tak wymagasz od kogos czegos a sam tego nie robisz? TO JEST NA TWÓJ MINUS STAWIENIE SIE NA DOBROWOLNE BADANIA PSYCHIATRYCZNE. !!! OPROCZ CIEBIE DZISIAJ ZGLOSIŁAM INNA OSOBE. ROZNIWEZ BAWI SIE W SKALKING. DALEJ BEDZIE WEDLUG ZALECEN PANA PSYCHIATRY. Dane spisuje i leca na jego konto. Teraz doprowadza cie w kajdankach albo listownie. Osoba, której dotychczasowe zachowanie wskazuje na to, że z powodu zaburzeń psychicznych zagraża bezpośrednio swojemu życiu albo życiu lub zdrowiu innych osób, a zachodzą wątpliwości, czy jest ona chora psychicznie, może być przyjęta bez zgody wymaganej w art. 22 do szpitala w celu wyjaśnienia tych wątpliwości. Pobyt w szpitalu, o którym mowa powyżej nie może trwać dłużej niż 10 dni. O przyjęciu decyduje oczywiście lekarz A gdzie mój milion? Co za darmo sobie chciałes poogldac? Nie ma tak. Grzywna musi byc.

Gość Bella z psychaitra
NA KILKU FORUM MIAŁES 27 godz 10... Co taki cwnay jestes a nie odczytałes w necie? Ani ta stara baba khamila ci nie pomogła? Ma czas na jezdzenie zmiane aut, wszystko podane dalej zostało, i nagabywanie mnie? jakim prawemmmmmmmmmm!!!!???? Za taką mądra chce byc a to taka głupia suka. Razem z kryska I saw. Sledzenie jest karalne. NIE STAWIENIE SIE NA DOBROWOLNE BADANIA JEST TWOICH WIELKIM MINUSEM. :)

Gość Vanessa Paradissssssssssss
o to ten:O i jego rodzina.. znecał sie nade mna...i one nade mną.. chetnie złoze zeznania..

Gość biały kitel
zadziwiają mnie tacy ludzie, którzy sami nie przestrzegaja prawa, robią niedojrzałe rzeczy np rozmowa via forum, zaproszenia dialogi,a sami wymagaja od innych przestrzegania prawa i mowienia osobiscie . Taka dwulicowosc. I egoizm. SKŁONOSC DO RZĄDZENIA KIMS.

Gość wiersze dla kai
mnie już nic nie zdziwi ....

Gość biały kitel
najpierw te pompke trzeba miec