Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pantoflarz

Mam chęć zbajerować koleżankę z dawnych lat ..

Polecane posty

Mam chęć na Lodzię , koleżankę od lat szkoły średniej . Problem w tym , że jestem żonaty , a i ona jest szczęśliwą mężatką-matką. Mamy już "swoje" lata , nie jesteśmy młodzieżą. Zastanawiam się czy to jest "w granicach" szaleństwa .... czy też jestem starym satyrem chcącym pofikać - bo młodość minęła . Proszę o wasze ewentualne doświadczenia , pomysły ,sugestie....

zamiast tu się obnażać ze swym cudzołóstwem zabierz się za to bajerowanie albo po prostu zmarszcz freda i przestań smęcić :D

no tak ...takie pomysły są zbyt oczywiste. Mnie chodzi o to czy ktoś ma takie doświadczenia i czy to były pomysły warte coś niecoś. Zwykły prostacki sex jest drogą na przełaj.. więcej pomysłów...

Marto wszedzie Cię pełno, czyżby hormony szalały? ;-P A Pantoflarz to bajeruje na razie, ale naiwnych ludzi na forum, bo chyba nie wierzysz w tę historyjkę? ;-)

Jak nie lubisz prostackiego seksu to zbajeruj psa sąsiada, a nie kolezankę, będziesz miał oryginalnie ;-)

EWKA - to niestety prawda , że mam chęć na nią. Tylko ciekaw jestem co z takich relacji wynikło... Mam i ja i on swoje udane zycie małżeńskie . A mnie się zachciewa szaleństw jak nastolatek... chyba to dość banalne i niezbyt mądre.

Ona całuje świetnie , ale widać , że boi się samej siebie a ja też mam pietra... zaczyna całować i ucieka ....

Martusiu, nie bajerowałam, ale Ty o swoich doświadczeniach w tym temacie możesz opowiedzieć, bo pewnei je masz ;-)

pantoflarz po co Ci to? teraz jest fajnie, a potem będzie czarna d...a. Zawsze nas pociąga to, czego nie możemy mieć, a jak już mamy to okazuje się, ze wcale nie jest takie fajnie, jak myśleliśmy ;-)

ale to ewunia zasugerowała ze znawstwem, że bajerowanie psa sąsiada jest oryginalne. Skąd to wie - ciocia jej powiedziała czy pani na wuefie?

ale wiesz, z drugiej strony zakazany owoc... kusi...kusi... Ewa sie skusiłą w raju to czemu Ty nie masz? ;-) A poważnie to pewnei będzie Cię ciągnęło do tego, tym bardziej, że ona też chyba tego chce. Tylko pamiętaj, że zabawa jest dobra dla dzieci, a Wy powinniście pomyślec o konsekwencjach, oboje jesteście w związkach

Martuniu, nie przeceniaj mnie, nie pisz o wuefie, bo taka młodziutka to ja nie jestem. Ale rozumiem- zazdrosć, młodosć jest piękna, a starość... A w temacie psa to wiem od takich jak Ty, starszych i doświadczonych, jak zabrakło im adoratorów to został pies ;-) Ale nie wstydź się, opowiedz ;-)

pantoflarz młoda moze jestem, ale widzę, ze ludzie się czasem angażują, choć nie chą, a jak mają rodziny to dopiero problem. Ja tak miałam kiedyś, chłopak sie zaangazował i głupio mi było, a ktoś powie, ze niewinny całus... Tak sie zaczyna, potem ktos ucieka,a ktoś inny przeżywa to.

Dzięki Ewuś za twoje uwagi z doświadczenia jakie miałaś. Kiedyś ja też miałem takie zdarzenie , że z koleżanką ( inną ) się najpierw na imprezie calowaliśmy , potem pieściłem ją tu i tam - i właśnie gdy robiłem to TAM ona nieco się ogarnęłą i powiedziała , że nie chciała by zdradzić mężą. A zanosiło się na to , że może coś takiego się stać. Ona to powiedziała ale nie zrobiła niczego by to przerwać w tym momencie. Ja w tej sytuacji pocalowałem ją bardzo namiętnie i powiedziałem "rozumiem i szanuję" .... przerwałem rozpędzającą się zabawę. Po jakimś czasie spotakliśmy się i podziękowała mi za to moje zachowanie. Potraktowaliśmy to jako szaleństwo chwili i lubimy się nadal ... wiem , że gdyby dziś jakaś to...

pantoflarz czasem ciężko, jak ktoś nam sie podoba, bo emocje jednak biorą górę ;-) Ale potem żałujemy, choć do końca nie można powiedzieć, ze zawsze tak jest, ze to się źle kończy. Ten chłopak do dziś może ma nadzieję, a nie chciałam żeby miał, ale jakoś się stało, pocałowaliśmy się i teraz mi głupio. Po co dawać nadzieję, wkręcać się w coś, co nie ma przyszłości. To nasze nie miało, szkoda, bo może chciałabym inaczej, ale rozsądek zwycieżył. Bolał, ale trudno. Lepiej było niczego nie zaczynać, tak myślę... Ale Ty sam wiesz najlepiej ;-)

Świadomość, ze jestes w porządku wobec siebie i wobec kogoś jest fajna. A wyrzuty sumienia na prawdę zatruwają życie