Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anniiiik

zwiotczała skóra nosie po zabiegu - jakiś krem?

Polecane posty

Gość anniiiik

witam, jestem jakiś czas po korekcie nosa, po spiłowaniu (dość sporego) garbka niestety nadal skóra jest jakaś taka zwiotczała, obwisła... czy ktoś mógłby polecić n p jakiś krem który mógłby pomóc? czy derma roller to dobry pomysł..? bedę ogromnie wdzięczna za pomoc

Gość HUGO.KLUSECZKA
Polecam,odzywia skore i wygladza,w sklepie ok 100zl, na Allegro jest tanszy,naprawde dziala L'Oreal REVITALIFT total repair 10* SERUM * LOREAL

Gość HUGO.KLUSECZKA
Utrata jedrnosci Utrata elastycznosci Brak sprezystosci Ciemne plamy ROLLER stosowalam ale bez wiekszych efektow,mialam cospodobnego jak ty, rozciagnieta skora ok 2cm, uzywalam codziennie ,REVITALIFT10 rano lub wieczorem,wybierasz sobioe pore i stosujesz musisz byc systematyczna, teraz jest ok 2miesiecy jak stosuje i skorta wrocila do poprzdniego wygladu, ten krem jest na zmarszczki ale on tak silnoe dziala i odzywia skore, ze pomogla,zabralam mamie i wypubowalam ,sprubuj

Gość do HUGO.KLUSECZKA
Świetna reklama! pokusiłaś się aż na 3 wpisy jeden po drugim :P

Gość do rozstępy a derma roller
Na nic wszystkie kremy drogeryjne. Na pełny lifting doszukuj się w retinolu. To witamina A. Od kosmetyczki dostałam dużą próbkę kosmetyku Retinol 3TR i jestem zadowolona.

Gość vollumi
To prawda. Kremy drogeryjne nie są tak skoncentrowane jak te profesjonalne. Nic dziwnego, że nie działają. Ba! sama też się o tym przekonałam :P wcześniej też nie dałam sobie wmówić, że jak sięgnę po profesjonalną półkę to może być inaczej ;)