Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika rottati

Zmiana decyzji odnosnie przedluzenia umowy o prace.

Polecane posty

Gość weronika rottati

Mam umowe do konca kwietnia.Nikt mi nie powiedzial wczesniej co dalej.Wiec poszlam do mojej przelozonej z pytaniem.Kazala isc mi do biura do kadrowej ona wie.Wiec poszlam. Kadrowa byla zmieszana niewdziala jak mi to powiedziec ze jednak nie zostanie mi przedluzona umowa z prtzyczyn ekonomicznym firmy. Najpierw szok, poplakalam sie.Lzy same polecialy.I poszlam dalej do pracy. Po kilku minutach wola mnie moja przelozona , poszlam z nia i powiedziala mi ze dlugo myslaly o mnie, ze sa zadowlone z mojej pracy , widac ze sie sttaram ze zalezy mi na pracy. Wiec podjela decyzje ze jednak przeduza mi umowe. Jestem szczelsiwa. Z czego wiem to kilku osobom skonczyla sie umowa z dniem osttniego kwietnia i tylko mi przedluzyli. Ta decyzje o nie przedluzaniu umowy bylo podjeta przez szefostwo. a dla mnie zrobili wyjatek. A jak narazie szef o tym niby niewie ale powiedzialay ze beda staly za mna murem.Mysle ze juz nie zmienia decyzji. Jutro mam isc do biura na podpisane umowy. Bo przyszly caly tydzien mamy wolne.

Gość weronika rottati
jak byscie to przyjly. Ja mysle o tych osobach ci nie przedluzyli im. Pojden za tydzien do preacy a ludzie zdzoiwienie co ja robie przeciez mialo mnie juz nie byc.

Gość chciałaś się wyżalić/pochwalic
? bo do konca nie kumam:)

gadaniem ludzkim bym się nie przejmowala, ciesz ze Ci przedluzyli, widocznie bylas najlepsza

Gość bunb
jeśli ktoś będzie chciał to i tak cię obgada. nie masz na to wpływu. masz pracę i tyle. na tym się skup.

Gość weronika rottati
pochawlic/W koncy ktosmnie docenil.Naprawde przez ostani czas dawalamm z siebie wszystko i uudalo sie.

Gość mala mimitka
skoro głowny szef nic jeszcze nie wie, to ja bym się nie cieszyła

moze i nie wie glowny szef ale skoro szefowa zdecydowala się cos takiego powiedziec Tobie to myslę ze ma decydujący glos w tej sprawie,

Gość weronika rottati
mieli nie przedluzac juz umowy osobom ktorym sie konczy. tam az 4 przelozone za mna stane;ly. Kazda zarzadza innym dzialem. zawolaly mnie na bok i powiedzialy ze zostaje.Ze mam normalnie tak jak inni po dlugim weekendzie przyjsc do pracy a juttro- odrabiamy dzien za poniedzialek i kadry sa czynne na podpisanie umowy. Bo ja wzielam na jutro wolne bo nie mam opieki na dziecko. Wiec moiwa wez dziecko i przyjsc. i tak zrobie.

Gość weronika rottati
up

Gość weronika rottati
uy

Gość weronika rottati
up