Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lewatywkaa

Sól gorzka lub herbata przeczyszczająca. Można całą miskę wypić ?

Polecane posty

Gość lewatywkaa

Zastanawia mnie czy można zaparzyć taką saszetkę herbaty lub od razu 2-3 w misce wody i wypić?? Zawsze piłam 1 szklankę na jeden dzień. i co to jest tak sól gorzka? podobno w aptece i że tania, ale jak to pić? ;/ na zimna wode czy na ciepło i czy na cała szklanke czy cała miske? Wolałabym jednak cała miske wypić, bo co tam 1 szklanka oczyści :) tyle co nic. AHa i chcę doszczetnie sie oczyścić :)

Gość eeeeeeee????????
Porąbało cię?

Gość welcome, welocme ---------
sól gorzka dobrze oczyszcza bo otiwera przewody zólciowe. pije sie z imna woda jest paskudna w smaku.

Gość lewatywkaa
odswieezam

Gość poyebał cie ?>??
a co tu kurrr odswiezac ???

Gość buhahahaha......
zaparzyc herbate w misce? O czyms takim jeszcze nie slyszalam. Oczywiscie mozesz zaparzyc nawet 6 saszetek na raz w wiekszym kubku tylko stezenie takiej "herbatki" bedzie bardzo duze. I nawet jak chcesz to na raz mozesz to wypic tylko uwaga: UPEWNIJ SIE ZE TO TWOJ DZIEN WOLNY I NIGDZIE ISC NIE MUSISZ I ZE INNYCH DOMOWNIKOW CALY DZIEN W DOMU NIE BEDZIE! A potem przygotuj sie na siedzenie w kiblu 8 godzin non stop bez wychodzenia nawet na chwile. MILEJ ZABAWY. Qurde co za tematy......za duzo malolatow sie na forum kreci :(

a jaki właściwie ma cel picie tych herbat? chcesz sobie spowolnić kompletnie pracę jelit? to dość niebezpieczne... lepiej wcinać produkty wysokobłonnikowe i dużo pić!