Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama kamili i jasia 30

Witam jak ubieracie dzis swoje 3 latki? w taki upał

Polecane posty

mysle tylko o sukieneczce dla córki i kapeluszu a wy jak ubieracie dzis swoje pociechy w podobnym wieku?

Gość mammma mijjja
No ja sukienki swojemu napewno nie założę;) rano miał spodenki do kolana, koszulkę na krótki rękaw i sandały z zakrytymi palcami.

Gość matkawyrodna123456
u nas 28 C dziecko 3 latka 3 miesiace ma na sobie od 7 rano majtki i sukieneke na ramiaczkach taka bawełniana do tego sandały .Kobieto masz juz 3 letnie dziecko a wiec podejrzewam ze 3 lata juz przezyłas i jakos dawałas sobie rade z ubieraniem.

Gość mammma mijjja
I oczywiście czapkę z daszkiem.

dzieki dziewcyny a co z kremem czy kremujecie swoje dzieci 3 letnie? jesli tak to jaki do skóry 3 latka jest najleposzy? szukam najlepszych rozwiazan dla mojej córki. czy kapelusz nie bedzie lepszy od czapeczki z daszkiem? bo moze styłu szyjka sie za bardzo opalic.

Gość matkawyrodna123456
ja smaruje kremem z filtrem 30 bo ma jasna karnacje wczoraj zapomnialam i sa tego efekty w nocy był płacz a dzis brazowa ładnie sie zrobiła.Mozesz silniejszym jak masz.

Gość mammma mijjja
Iwostin filtr 50. Mojemu jak dotąd się nie opaliła-jedynie czasem złapie mu od góry płatki uszu-ale staram się dokładnie smarować. Dla dziewczynek jest tyle ładnych okryć,że możesz szaleć ;)

Ubralam mojego 3 latka w majtki i chustkę na glowe. 5 latkę majtki plus stanik plus kapelusz a roczniak sukienka na ramiaczkach pampers i chustka (i siedzi w cieniu) calości nalozylam sporą warstwę kremu z filstrem :) I jak sobie przypomnialam o tym ze ktos chce zaklądac rajstopy pod spodnie to mi się jeszcze bardziej gorąco zrobilo :D

Gość Mieszkanka Opola
Ja dzisaj ubralam swojego 3 letniego Jasia w ciepłe spodnie, zimową kurtkę, szalik i czapkę. Bo mimo ze jest 29 stopni ciepła to jednak trochę zimno jest.

Gość Mieszkanka Opola
Ja dzisaj ubralam swojego 3 letniego Jasia w ciepłe spodnie, zimową kurtkę, szalik i czapkę. Bo mimo ze jest 29 stopni ciepła to jednak trochę zimno jest.

Gość mama Franka _
spodnie polarowe i bluza na miśku czapka szczelnie okrywająca uszy i najlepiej waty w uszy napchać bo może wiart zawiać!

To nie jest kwestia tego ze jest zimno! Tylko ze dopiero kwiecień i : "ziemia jeszcze nie nagrzana" "no i jak teraz założysz koszulkę to co założysz w czerwcu jak już będzie kalendarzowe lato"? :D (to moje dwa ulubione cytaty z wczoraj) :D

Gość pytajaca mamma
Dobre! :D Moje 2,5 latki latają na krótkim rękawku i rano jeszcze dłuższe spodnie, ale po południu krótkie spodenki. Na nogach oczywiście sandały.

dzieki a czy pod sandałkami maja wasze 3 latki skarpetki? jesli tyak to jakiej grubisci, czy moze takie jak cienkie rajstopki np 15den czy grubsze?

Gość pytajaca mamma
Jak idziemy na plac zabaw zakładam cienkie skarpetki ale na działce szaleją w samych sandałach. Ja też mam tylko japonki i w słońcu aż praży.

Gość pytajaca mamma
Ja smaruję Ziajką dla dzieci filtr 30.

Gość mama Franka _
zakładam skarpetki pod sandały bo wczoraj nie założyłam i trochę go nowe butki obtarły

Od kiedy zakłada się skarpetki do sandałów? Czy to chłopczyk czy dziewczynka. Wiosenna widze że moja biega podobnie ubrana do Twoich pociech:)

wlasnie wrocilysmy z zoo:-) Corka prawie 3 lata ma na sobie sukienke letnia na ok 3 cm ramiaczkach, buty pod kolor letnie tenisowki . Dzis z ciekawoaci przygkladalam sie dzieciakom w zoo. Byly maluchy w samych pampersach+ koszulkach czy dzieci w krotkich spodenkach ale byly tez przypadki np dziewczynka body z dlugim rekawem, grube rajstopy, sukienka welurowa, cienka czapka z uszami zaslonietymi i adidasy;-/

Gość misiosiedzisam
Mój 2 latek biega po ogrodzie w samych slipkach i czapce z daszkiem na boso. Intensywnie wysmarowany emulsją 50+. Ale jakbym gdzieś na miasto szła,to miałby krótkie spodenki i koszulkę na ramiączka i sandałki.

Gość alleleujajajja
kasza prosze napisz w którym zoo byliscie i jakie ceny jesli pamietasz prosze bo tez sie planujemy wybrac do warszawskiego

Gość alleleujajajja
mam juz info

tak bylismy w warszawskim, ceny biletow nie wiem jakie sa teraz (sprawdz na stronie) bo my w sierpniu 2011 kupilismy karnet. Zaplacilismy wtedy 100zl a karnet pokrywa na rok wejscie :2 osoby dorosle i dziecko do 3 lat ile chcesz. Wtedy bardziej sie to oplacalo bo cena wstepu dla nas byla 35 zl od osoby doroslej , wiec jak z mezem mialam zaplacic za jeden raz 70zl to rachunek prosty. Inne atrakcje; przejazdzka ciuchcia po od jednej bramy zoo do drugiej 5zl za osobe (w jedna strone). Galka lodow 2,5 zl, sok 4-5 zl,gofry 3-6z (zalezy z czym) patrzylam na ceny obiadow za ok 19zl kupisz zestaw frytki+ piers kurczaka+ surowka. Lizak 1, 50 zl, przy wejsciu sa balony (ale nie kupuj przed wejsciem bo ich nie wolno wnosic) ceny od 10 zl w gore;-/ Maszyny zabawki dla dzieci 1 zl za przejazdzke np na koniu. Przejazdzka elektryczna ciuchcia po kole na placu zabaw 5 zl (chyba robi 5 kolek) Generalnie polecam zabrac przekaski i napoje z domu

Gość misiosiedzisam
Przyda się :) też kupię karnet,bo wybieramy się latem i mamy zamiar iść kilka razy :)