Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coolsniak

Seks przerywany

Polecane posty

Gość coolsniak

Co sądzicie o tej metodzie antykoncepcji? Jakieś doświadczenia? Zaszła któraś z Was w ten sposób w ciążę?

Gość beebbaa
to nie jest metoda antykoncepcji! zawsze przed wytryskiem z penisa wydobywa sie preejakulat. i już wtedy można zajść w ciążę. nie polecałabym!

Gość agiew
To nie jest metoda antykoncepcji. Skuteczność żadna. Jeśli już chcecie współżyć bez zabezpieczania a obawiacie się ciąży róbcie to w dni niepłodne. Można je łatwo określić przy pomocy testera płodności na ślinę. Nie jest drogie takie urządzenie.

Gość nikol23
To nie jest metoda antykoncepcji ponieważ za metode antykoncepcji uwaza sie zabezpieczenie od początku stosunku seksualnego. Zdania sa podzielone na ten temat ale wiele źródeł mówi, że skuteczność jest zalezna od techniki tej metody. Ja stosowałam stosunek przerywany i nie wpadam ja do tej pory a plodni jestesmy bo mamy 6 letnia córkę planowaną i przed ciążą i po ciązy w większości razu był to stosunek przerywany. Osobiście nie znam osoby która by miała z takiego stosunku potomstwo ale na forach czytałam, że są takie przypadki. A ja nie podważając zdania innych bo każdy może myslec inaczej uważam, że jeśli stosunek przerywany nie jest do ostatnich sekund to szanse na ciąże sa znikome.