Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy zwiazek ja mam dziecko

Jestem w nowym zwiazku i mam dziecko z poprzedniego

Polecane posty

Dokladnie to z poprzedniej milosnego, mlodzienczego romansu mam synka. Wszystko teraz pieknie sie ulozyla, moja milosc naprawde jest teraz duzo warta. Przeszlam zalamanie nerwowe, bylam w szpitalu psychiatrycznym i poznalam mezczyzne ktory jest chory na schizofrenie ale jest caly czas na lekach i pod opieka specjalistow. Dzisiaj oznajmilam rodzicom i dziadkowi oraz bratu ze zamierzam sie wyprowadzic, zabieram synka i bede mieszkala u swojego ukochanego. Znaja nasza sytuacje i powiedzieli ze oni sa temu przeciwni ale ja jestem dorosla, powazna kobieta i nie zamierzam ich sluchac. Teraz wiem ze ta milosc mi sie oplaci i wiem ze moj synek bedzie szczesliwy majac normalna rodzine.

Gość wiec po co piszesz
o tym na forum. Skoro WIESZ, ze ta milosc ci sie OPLACI?

A czemu trafiłaś do zakładu? Schizofremik to totalny psychol, znam jedną co ma schizofremię i bym chętnie zatłukł babsztyla. Zniszczyła życie swoim dzieciom, bo jej odpierdalało. Ludzie tak psy nie traktują, jak ona swoje dzieci. Chyba nie zdajesz sobie sprawę czym jest ta choroba, przez niego znów trafisz do psychiatryka

Tylk ze on mnie kocha. Obiecal mi ze bedzie sie opiekowal mna i moim synem. Ja zapewnilabym teraz swojemu synowi pelna rodzine bo zycie mojego dziecka wyglada tak ze widzi albo mnie, albo wujka, albo dziadka albo pradziadka i zna juz prawde o ojcu biologicznym ktory go nie chce.

Gość sorry jam siostrę
schizofreniczkę i ja ci autorko odradzam ten związek. Niestety, ale schizofrenia to chyba najokrutniejsza choroba i nigdy nie będziesz pewna co partnerowi siedzi w głowie. jednego dnia jest ok, a następnego będzie cię dusił i krzyczał, że cię nienawidzi.

Gość monika z45
twoja rodzina ma rację. Miłość ci wszystko przesłoniła i nie myślisz trzeźwo! Szkoda dziecka!

Wiem ze nie bedzie latwo dlatego ja bede sie musiala rowniez zaopiekowac nim. Juz nie raz zostawialam swojego syna pod jego opieka i jakos mu krzywdy nie zrobil.

Gość jhajdh
Poszła do psychiatryka, poznała psychicznie chorego i teraz będzie budować "normalny" dom. Chyba Cię tam nie doleczyli.

Krzywdy mu nie zrobił, bo miał dobry dzień. Sama się przekonasz, jak zjedzie mu psychikę.

Oczywiscie ze teraz zbudowalibysmy normalny dom. Moj syn lubi mojego nowego partnera, dobrze sie razem dogaduja i sadze zebysmy stworzyli rodzine.

Gość NIE ROZUMIESZZZZZZ
U SCHIZOFRENIKA WYSTARCZY BŁAHOSTKA I JEST TOTALNY ODWÓRT, Z ANIOŁA W DIABŁA MOŻE ZMIENIĆ SIĘ W JEDNEJ CHWILI, A SZCZEGÓLNIE GDY MA SCHOZOFRENIĘ PARANOIDALNĄ. NAPRAWDĘ TO TWOIM ZDANIEM BĘDZIE DLA DZIECKA"NORMalny" dom? Jesli kochasz dziecko, to sobie daruj związek, a szczególnie, że ty też masz problemy z psychiką!

Gość wiec po co piszesz
Widac jednak, ze masz watpliwosci, skoro piszesz o tym wszystkim na forum. Ponawiam pytanie, PO CO? I skoro jestes dorosla, i powazna, to dlaczego nie bierzesz pod uwage ostrzezen od osob, ktore mialy swoje kontakty ze schizofrenikami? Uwazasz, ze twoj jest wyjatkowy? Ja bym nie ryzykowala swoim dzieckiem, co innego, gdybys byla sama. Uwazasz, ze lepiej, zeby dziecko mialo takiego ojca niz zadnego?

Gość Bogdan 6789
Mam w rodzinie schizofrenika i nie polecam: słyszy głosy, widzi coś czego nie ma, potrafi wyczyścić konto z kasy, ciągle kogoś podejrzewa, że ktoś go sledi, że chce ukraść jego osobowość, najgorsze, że największymi wrogami dla osoby chorej są bliscy... Nie wspomnę o sytuacjach takich jak próby samobójstwa, ataki fizyczne na rodzinę ( w tym z nożem). Jak głos powie: zabij żonę, to on tak próbuje robić. Życiem chorego kieruje zwykle głos z głowy, a ten głos każde robić zawsze rzeczy. Nie rób tego dziecku, ono nie potrzebuje ojca schizofrenika. Autorko a co u ciebie zdiagnozowano?

Przeżyłam załamanie nerwowe po tym jak mnie kolejny facet rzucił. Ja mu oddawałam wszystko, brałam pieniądze od rodziców i gdy on zobaczył że już nic nie wyciągnie zostawił mnie, poczułam się wtedy taka oszukana, taka upokorzona że chciałam ze sobą skończyc.

Gość nie pchaj się w nowy
i chory związek :-(

Gość różne rodzaje są schizofrenii
nie każdy jest za przeproszeniem, świrem. NIektórzy przy odpowiednim i wcześnie zaczętym leczeniu normalnie żyją a btw to jest prowo, włąśnie mające wzbudzić oburzenie jak to dziecko ma mieszkać z matką po pobycie w psychiatryku i facetem ze schizofrenią

Gość uważaj bo dzieciak może
szybko oberwac i wtedy będziesz wracała z powrotem do rodziny. Zresztą widzę że jesteś kompletnie nieodpowiedzialna baba i zamiast zajac sie dzieckiem tylko fiuty ci w głowie.

Gość gtytghybrtewrtyuiop
ile dziecko ma lat?

Ja mam 27 lat :) moj synek ma 8 Ja nie szukam fiuta jak to tutaj zostalo okreslone, ja szukam mezczyzny ktory bedzie dla mnie wsparciem, pomoze mi w wychowaniu dziecka. Faceta z ktorym stworze rodzine.

Gość dziewczyno nie
wyleczyli Cię. Poprzednie zwiazki mialaś delikatnie piszac- nieudane. Pchasz sie w nastepny. Nie rozumiesz istoty schizofrenii. Obawiam się, ze jak Twój partner bedzie mial nawrot choroby to dopiero wtedy dostaniesz psychicznie w d... I Nie tylko Ty. Chcesz aby Twoje dziecko również leczylo sie w psychiatryku?