Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takasobieona999

Jestem samotna

Polecane posty

Nie umiem znaleźć podobnego. Jestem tu nowa. Jestem młoda, ale czuje jakbym nie miała żadnych przyjaciół, niespełna rok temu miałam super paczkę, gdzie wszyscy się trzymaliśmy razem, było super, ale teraz każdy kogoś ma i zajmuje się swoimi sprawami, a moim problemem jest to, że ja nie mam nikogo... Chciałabym pójść na spacer, ale nie mam z kim, chciałabym zrobić cokolwiek, ale nie mam nikogo obok siebie. Nawet moja przyjaciółka ma chlopaka i też rzadko ma czas dla mnie. Jestem sama, a nienawidzę samotności, ja potrzebuję ludzi obok siebie. Macie jakieś rady, a może ktoś chciałby porozmawiać?

Gość amelia pamelia
ile masz lat i skąd jesteś?

Gość amelia pamelia
duże masz cycki?

Gość starsza pani juz na bani
sorki, ale to forum jest pełne dziwnych ludzi;) tych fajnych szukaj raczej gdzie indziej , a jesli moge udzielic dobrej rady - raczej w realu;) z twojego wieku wnioskuje ze szkola srednia sie skonczyla- niestety to naturalne , ze drogi paczki/grupy/klasy sie rozchodza. pomysl co lubisz robic w wolnym czasie i taka grupe znajdz w swojej okolicy - wspinanie na skałki? klub wysokogórski; spiew czy gra na gitarze? grupa wokalna, chor;) , fotografia? kurs fotografii cyfrowej czy zajecia w jakims domu kultury...itd. a jesli z tym u ciebie kiepsko to w necie szukaj raczej jakiegos tematycznego forum;)

Gość amelia pamelia
pokaż

Gość aspoleczny
w psychiatryku ;D A na powaznie to zacznij od pasji, wtedy latwiej o poznanie. np. grill, biwak, ognisko itp. Pracujesz ? tam tez mozna trafic na bratnia dusze.

Gość amelia pamelia
chcemy zobaczyć te skarby;)