Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snycerz Hans

Odrzucone kobiety próbują wmawiać facetom, że ci nie znajdą sobie innej panny!

Polecane posty

Gość snycerz Hans

To bardzo dziwna reakcja! Już nie raz się z tym spotkałem. Doczepiała się do mnie średnio ciekawa dziewczyna. Nie robiłem jej żadnych nadziei, ale zaprosiła na imprezę w akademiku to wpadłem (zawsze to okazja, aby poznać nowych ludzi) Niestety ona sobie ubzdurała, że mi się podoba i większość ludzi na imprezie traktowało mnie jako jej faceta. Nikogo ciekawego nie poznałem, więc się ulotniłem. Następnego dnia spotkałem ją i ona zaczęła się do mnie miziać, łapać mnie za ramię i pytać kiedy gdzieś ją zaproszę. Powiedziałem jej, że nie jest w moim typie no i to był mój błąd, bo ona zrobiła scenę przy ludziach .. a jak już się wygadała to na odchodnym powiedziała mi że taki facet jak ja to "nigdy sobie nikogo nie znajdzie i zawsze będzie sam" Zabrzmiało jak klątwa! A ona była już trzecią dziewczyną, która mi to mówi. Niezbyt się tym przejmuję, ale ciekawi mnie dlaczego kobiety tak robią?

Gość wróżka esmeralda :P
bo jej najechałeś na czuły punkt? naucz się odmawiać w bardziej delikatny sposób :classic_cool:

Gość Esteta nr. 1
nie da się kogoś odrzucić w elegancji sposób, nie słuchaj rad wariatki

Może jestem dziwna, ale kiedy mnie facet odrzucił, życzyłam mu wszystkiego co najlepsze. Fajnej panny również. Uznałam, że nie można kogoś zmusić do uczuć i trzeba się z tym pogodzić. A ponieważ facet był świetnym człowiekiem, chciałam żeby mu się ułożyło w życiu. Nie wkładaj wszystkich do jednego worka.

Gość wróżka esmeralda :P
Esteta nr. 1 nie da się kogoś odrzucić w elegancji sposób, nie słuchaj rad wariatki gratuluję delikatności uczuć :P

Gość najmadrzejszy na swiecie
Nie jestes dziwna jestes normalna. Sa takie osoby jak ty i sa takie kobiety jak osoba, ktora zalozyla tu dzis watek z pytaniem jaki sposob jest lepszy, zeby dopiec jej ex facetowi.