Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

zmiana taka, że uwierzycno można :o

Polecane posty

Mam dwie przyjaciółki z osiedla, jedna znam od urodzenia, drugą od przedszkola. Wszystkie jesteśmy w tym samym wieku. Zawsze to ja byłam we wszystkim pierwsza : pierwszy chlopak, pierwszy alkohol, pierwszy papieros, petting .. Teraz im coś odstrzeliło i od 2-3 tygodni palą nałogowo, piją. Wczoraj poszłam z nimi na jedno piwo i miałśmy po redsie i jeden harnaś był . One ciągle paliły , piły to piwo. Dziwnie się czułam bo ja nie palę , spróbowałam ale nie chcę. Ja wypiłam najwięcej z tego harnasia a one się upily ! JEszcze była jedna, ale ona nie piła tylko palila. No i ja z tą jedną szłam szybciej bo nam się do domu spieszyło a one szy oparte o siebie, łaziły po krzakach i po błocie bo ciemno było, calowały się.. później doszłyśmy do głównej ulicy i ta co szla ze mną poszla w swoją strone, jedna się uspokoiła a trzecia dalej mówiła tak glośno, że pół osiedla ją słyszalo, chciala sie ze mną całować :o Co ja mam z nimi zrobić ? Mam się z nimi przyjaźnić ,mam je zostawić ? co ja mam robić ?

Gość wróżka esmeralda :P
naucz się okreslania własnych granic ?

Gość lashkar-e-taiba
a łożeń się z którą i tyle

jak byś nie zauważyla nie szukam tu chłopaka. Nie siedzę na uczuciowymm i nie użalam sie nad sobą. Poprostu jak mam problem to piszę :/ i czasami lubię coś powiedzieć jesli mam wiecdze na jakiś temat.

Gość lashkar-e-taiba
jak masz chłopaka to sie jemu pozwierzaj i nie zawracaj sie do mnie jak do baby,babo

poprawiłam w następnym poście. I chłopak nic nie poradzi :/ Znaczy powiedzial, ale ja sie go w takich sprawach nie słucham..

Gość lashkar-e-taiba
to zmień chłopaka na takiego ,który zastapi ci kafe i mamae i tatę

Gość lashkar-e-taiba
mylisz się ,po prostu potrzebujesz dojrzałego mężczyzny ,a nie siusiumajtka,rozejrzyj sie w okolicy ,a napewno jakiś sparciały samiec zaopiekuje sie tobą ,a moze nawet i mamą ,a kto wie czy i nie ojcem ?

no a problem mam taki,że ona mają pożądnych rodzicą a są moimi przyjaciółkami i nie chce by miały problemy. I też głupio się czuję gdy one przy mnie palą. A ja nie chce palić bo to niszczy zdrowie ..

Gość lashkar-e-taiba
ojej nie wiedziałem ,sorry taki mi przykro,moge ci jakoś pomóc ?

lashkar. Teraz to sobie pomoc w tyłek wsadź :/ Nie gadalam z nimi :( nie chce ich stracic. znamy się 15 lat :o

Gość lashkar-e-taiba
nasti nie bądż taka ,pamietaj jakby co to wal smiało :-)

byłam raz z jedną z nich i byo super, bylyśmy na boisku, grałysmy w kosza i siatkę, robilyśmy jakies dziwne zapasy. A ona jak zwykle musiala iść zapalić:/ proponowała mi ale odmówiłam ..

Gość lashkar-e-taiba
wrócę za chwile bo własnie idę zapalić

niezdrowo palić :P Mi to nie przeszkadza, że ktoś przy mnie pali , ale wkurza mnie, że ona .. Bo była super, pożądna i wgl .. poza tym na ewno masz więcej lat :/

Gość lashkar-e-taiba
więcej niż kto ? niż twoje zasrane koleżanki ?

Gość lashkar-e-taiba
naściolatka zyjesz czy poszłaś jarac z kolezankami

Nie mialam internetu :-/ teraz mam ale na telefonie jesteem bo ojciec zabral mi laptopa.. Wiesz. Skoro tak nie podoba Ci sie temat o kolezankach to o czym chcialbys pogadac ?

wiesz.. nie wiem co czuje. mam faceta i on mnie pociąga. Byłam zadowolona bo od dawna chciałam zobaczyć jak laska caluje. Sama nie wiem. Wolę facetów

Wiesz.. w moim wieku i tak nie można nic stwierdzić. Bo w moim wieku każda laska jest bi : Dopiero koło 18-20 lat jak nadal się będę po 1 piwie liza to zacznę się rzejmować ;)