Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona126

Ciąża? Co o tym sądzicie??

Polecane posty

Witam. Moja sprawa wygląda następująco: Jestem już po 2 poronieniach (5 i 6 tydzień) poronienia samoistne,ale nie o tym mowa. Ostatni okres miałam około 23 marca... W kwietniu z mężem było przytulanko od 5-12 co drugi dzień. Okres powinnam dostać 23 kwietnia ,jednak do dnia dzisiejszego cisza. Objawów , żadnych nie mam,tylko brak @,czasem lekki zawrót głowy. Test robiłam dzień przed spodziewaną @ i w dniu spodziewanej @ testy jednak negatywne. Zrobiłabym kolejny,tylko się boję,że jeżeli wyjdą dwie kreseczki, to chwile później poronię jak było do tej pory,i chyba wolę nie wiedzieć ,kto przeszedł to chociażby raz wie jakie to uczucie,jednak cieszyłabym się gdyby to okazała się prawda. Poprzednimi razy wykazywało już w 1 dniu po spodziewanej @. W Środę wyjeżdżam do UK. Co o tym myślicie?

Gość Francoise
ja przed wyjazdem na pewnoe wolałąbym się upewnić,powtórz test albo zrób betę nie wiem na jak dugo wyjeżdżasz do UK ale jak jednak jesteś w ciazy to wiesz chyba,że tam opieka żadna w poczatkach ciązy

Właśnie wiem,chyba powtórzę ten test.Wracam o koło 18 czerwca na 3 dni i potem z powrotem do Uk.