Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieosiągalna hehehe

Dobrze to rozegrałam???

Polecane posty

Gość nieosiągalna hehehe

Facet który tak bardzo mi się podoba, na którym tak bardzo chcę zrobić dobre wrazenie w końcu się do mnie odezwał. Chcę sie ze mna spotkać jutro. Ale niech nie myśli,ze jestem na każde jego zawołanie...napisałam,ze jutro jestem zajęta. Wcześniej na gg wspomniałam,ze zmieniłam nr telefonu, na sam koniec napisał: podaj mi nr, a ja : niestety nie znam na pamięc. niech nie myśli,ze ma mnie jak na "tacy" Zainspirowana ksiązką "dlaczego męzczyźni kochają zolzy" :-) Nie piszcie mi,ze zle zrobiłam, bo teraz on zerwie całkowicie kontakt, nie boję się tego. niech wie,ze nie jest pepkiem Swiata, bo nie odzywal się 4 tygodnie, a ja rzuce mu się na szyję

Gość no nie mogeeeee
z tym telefonem to juz pojechalas calkiem przeciez skoro pisaliscie na gg to moglas zerknac jaki masz nr tel. a nie jakies glupie wytlumaczenie ze ni pamietasz facet pewnie ma cie teraz w dupie i tyle twojej niedostepności zwlaszcza ze 4 tyg. milczal wiec jakos szczegolnie to on na ciebie nie leci coz.....

Gość danp
Skoro jestes przekonana o swojej racji to po chuj sie pytasz

Gość no nie mogeeeee
jak juz chcialas poudawac lekko niedostępną to moglas podac mu ten nr telefonu a powiedziec ze jutro sie nie spotkacie bo, np. jestes umowiona z kolezanka ale chetnie w niedziele :o a ty go po prostu SPŁAWIŁAŚ i zapewne tyle go widzialas :) coz sama sobie strzelilas gola... nie do tej bramki :P

Gość nieosiągalna hehehe
Milczał ,bo mial wyłączony telefon, napisałam mu smsa z nowym nr, ale nie doszedł. A okazało się,ze ma inne nr służbowe sama nie wiem o co chodzi, a na gg, jak się odezwalam to odpisał szybko

Gość amelia pamelia
jakaś ty głupia haha :D

Gość lashkar-e-taiba
:-D :-D:-D

Gość nieosiągalna hehehe
Jakbym napisała: alez oczywiscie powiedz kiedy i gdzie a jutro się zjawię-to bylabym madra:-) bo przecież uleganie facetowi jest teraz modne...

Gość lashkar-e-taiba
jestes niezwykle przebiegła ,dobrze tak chujowi:-D :-D:-D

Gość nieosiągalna hehehe
dodam,ze znamy się 2 lata. wiec to nie jest tak,ze odezwał się po pierwszym spotkaniu po 2 tygodniach, czasami potrafil odzywac się od razu. Potrafiliśmy spotykac się codziennie.

Gość nieosiągalna hehehe
po 4 tyg*

Gość ona73917301
alez ty jestes walnieta.... Dobrze, ze mu nie dalas tego numeru, szkoda faceta!

Gość lashkar-e-taiba
zniszcz go ,niech skamle u twoich drzwi

Gość i co myslisz ze jestes pepkiem
swiata i on teraz bedzie za toba latal? szkoda czasu...

Gość zazenowanyzyciem
widac nie zbyt mu na tobie zalezy skoro 4 tygodnie sie nie odzywal. nie wyobrazaj sobie zbyt duzo... pewnie ma cie w dupe :D

Gość lashkar-e-taiba
nie poddawaj się ,niech frajer się łaszczy ,zobaczysz jak szybko na pasku bedzie chodził

Gość danp
Oczywiscie wyrucha wszystkie w miescie i przyjdzie dokonczyc dzielo ;D:D:D:D hhahahhahaha

Gość eeeeeeeeeehhehe
zgodze się z przedmówczyniami. co innego intrygować tym, że ma się jakieś zajęcia i że się coś będzie robić.. całkiem naturalny i oczywisty wybieg. ale z tym numerem telefonu? koles za pewne nie jest idiotą i zdaje sobie sprawe, ze go zwyczajnie chciałaś spławić..

Gość danp
Jak na 15 latke to calkiem niezle zagranie hahahahaha

Gość najmadrzejszy na swiecie
slabo

Gość nieosiągalna hehehe
faktycznie, mogłam się poniżyć i straciś resztki godnosci. Bo miał mnie w dupie tyle tygodni, ale mogłam mu podac nr i wszystko. bedzie coś chciał ma mój stary nr,

Gość danp
Nie bedzie nic chcial :D

Gość najmadrzejszy na swiecie
Aha i jeszcze nawiazujac do "Mezczyzni kochaja zolzy", to w tej ksiazce nie jest napisane, zeby byc zolza w doslownym tego slowa znaczeniu, czyli jedza. To jest metafora. Generalnie chodzi o kobiete znajaca swoja wartosc i stawiajaca duze wymagania potencjalnemu partnerowi. Szanujaca sie.

Gość hejjjj dziewczyno
bardzo madrze zrobilas. Tak trzymaj, czasem poluzuj ale zgrywaj niedostepna dopoki on sie nie zaangazuje.

Gość edgregdsf.
nawiązując do tej książki Naucz się czytać ze zrozumieniem kretynko tam jest wyraźnie opisane co to znaczy się szanować a co znaczy sobie pogrywać wyszłaś na idiotkę

Gość nieosiągalna hehehe
Ale ja wiem,że tytułowa zolaza to forma przenośna. Ale ma przecież moje gg, pocztę,inny nr telefonu. I odpisał mi w nocy:-) Może i trochę przesadziłam,ale nię bede mu w dupe wchodziła.