Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelao

Moje dziecko jest cały czas głodne.

Polecane posty

Gość ewelao

Od pewnego czasu mój 5,5 letni syn cały czas mówi o jedzeniu. Od 3 tygodni jest na diecie na refluks, bieże leki od refluksu. W międzyczasie miał 4 dni kiedy jadł mało,wymiotował.Bardzo schudł,ale jka już wrócił do normy, to cały czas sie upomina o jedzenie.Szkoda mi go,ale nie mogę mu dawać cały czas jeść. Co o tym sądzicie?Czy to może być objaw jakiejś choroby?

Gość ewelao
Ogólnie pasożyty ostatnio miał badane.Tylko nie wiem czy tasiemca też.Jest na to jakieś specjalne badanie czy ogólne kału na wszystkie pasożyty?

Gość ewelao
Z objawów na tasiemca to raczej jest brak apetytu,a nie wzmożony :(

Gość gość231
Jeśli do tego dużo pije to moze być pierwszy objaw cukrzycy tym bardziej jeśli chudnie

Gość ewelao
narazie nie chudnie.Schudł, bo 4 dni mało co jadł,ale to było już jakieś 1,5 tygodnia temu.Posiłki je 5 razy dziennie.Na śniadanie najczęściej 2 kanapki,normalny obiad taki jak ja mniej więcej.W międzyczasie też jakieś chrupki czy wafelka, owoca.I do tego robi śmierdzące kupy :(Nie mogę go napaść, bo dietę na refluks szlak trafi.Ale nie wiem co dalej robić.

Gość ewelao
a z piciem to go raczej zmuszać trzeba żeby pił

Gość gość231
Mimo to lepiej sprawdzić mu poziom cukru :) Choćby dla pewności. Poza tym zwiększony apetyt może być spowodowany niedoborem cynku ale to dotyczy głównie słodyczy.

a może poradz się lekarza, on będzie wiedział, jak utrzymać dietę i żeby mały się najadł.