Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foreveralone

Życzę sobie wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.

Polecane posty

Gość foreveralone

Moich znajomych można na palcach jednej ręki policzyć i to ręki osoby, która w tragicznym wypadku straciła 3 palce :o Tydzień wolnego, a ja gniję w domu, 30 stopni w cieniu, a ja nawet nie mam gdzie wyjść i z kim, świętuję właśnie urodziny w samotności, nudzę się jak pierdolony mops i chyba zaraz skoczę z okna. Czemu życie jest takie chujowe? :o

Gość o fuccckkk
Dlaczego jesteś sama?

Gość akarara
a chuj wie ;-) i chuj z tym ;-) w każdym razie wszystkiego najlepszego :-)

Gość foreveralone
Pół roku temu rozstałam się z facetem, a wszyscy wspólni znajomi poszli za nim, przy mnie zostały jedynie dwie przyjaciółki. Jestem osobą kontaktową, wesołą i towarzyską, a mimo tego na studiach nie potrafiłam stworzyć żadnych więzi, mam jedną koleżankę, reszta ma swoje życie, przychodzi na zajęcia, żeby zrobić notatki i ucieka do własnych rodzin/związków/znajomych spoza uczelni. Nie pracuję, nie imprezuję, jedyne co robię to siedzę w domu albo samotnie spaceruję, ale przecież na spacerze moje życie się nie odmieni. Ja pierdolę, z roku na rok coraz bardziej żenująca jestem :o akarara Dziękuję :)

Gość foreveralone
Przydałoby się, bo nawet browca nie mam w lodówce, mogłam się chociaż odpowiednio wyposażyć to myślałam, że będę w lepszym stanie emocjonalnym 😭

Gość ja tez mam ten problem
ja tez ci życzę żeby kolejne urodziny odbyły ię w gronie fantastycznych przyjaciół

Gość foreveralone
Dziękuję, ja tego samego życzę wszystkim, którzy mają podobny problem, a wiem że takich osób jest całkiem sporo. Los się kiedyś musi odmienić, żeby równowaga we wszechświecie była zachowana 😭