Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani_modna

spódnice i spódniczki dla figury typu jabłko

Polecane posty

Gość pani_modna

jakie pasowałyby najlepiej?

Gość 321312
Czyli duży brzuch, wąskie biodra? Jeśli problemem jest duży brzuch, to sukienki odcinane od razu pod biustem. Jeśli problemem są wąskie biodra, sukienka rozkloszowana, najlepiej z kilkoma warstwami podszewek. Spódnica tulipan mająca marszczenia i zakładki na biodrach

Gość pani_modna
znaczy się, robię poprawkę- nie mam duzego brzucha, moim problemem są boczki- niestety bardzo duże. brzucha nie mam zbyt dużego, ale też i brak bioder. pupa również mała. nie wiem, czy to chłopięca sylwetka, czy raczej jabłko...

Gość pani_modna
zależy mi, żeby była na gumce, ponieważ jestem w trakcie odchudzania. Ważyłam 70,05, teraz ważę 65 kg. Chcę ważyć 60- 55 kg... przy wzroście 168 cm... proszę o porady. zawsze wiem, co założyć, żeby wyglądać korzystnie, jednak w spódnicach jak dotąd nie chodziłam i chcę się w koncu przełamać i kupić sobie ;)

Gość odetnij sie od tego
przy tej figurze raczej sukienki polecam

Gość majowkowa
ja uwazam ze najlepsze sa olowkowe... w koncu faceci zawsze lubia talie - szersze bioderka... ;)

Gość pani_modna
A jeszcze jakieś propozycje? Właśnie w tym proble, że ja nie mam zbytnio wciętej talii, za to ładne nogi ;)

Gość ja tez jabłko
hej, ja mam taką sama figurę-super zgrabne nogi, ale wąskie biodra:( noszę spódniczki tulipany, baskijki itp. zeby wyrównać proporcje. Teraz sporo schudłam i niestety najbardziej to po nogach widać-są strasznie szczuplutkie:( a ja wolałabym szczupłą górę a większy dół buuuuuuuuuuuuu

Gość pani_modna
właśnie ja też ostatnio sporo schudłam, ale równomiernie na szczęście ;) Ale jest już wiosna, niedługo mam komunię, jestem nastolatką (16 lat) i zależy mi na ładnej spódniczce w której będę wyglądała kożystnie (te boczki jednak są)