Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t4i7t7oioyoy

Gdzie najlepiej poznać dziewczynę ????

Polecane posty

Gość t4i7t7oioyoy

Mieszkam na wsi, do najbliższego miasta mam 20km.Nic się tu nie dzieje, pracuję od rana do późnego popołudnia.Gdzie najlepiej poznać dziewczynę ? większość moich kolegów mają dziewczyny i nie mam pojęcia gdzie je poznają.Nie chcę szukać przez internet typu fotka, sympatia bo kiedyś to robiłem i się nadziałem parę razy.

Gość najmadrzejszy na swiecie
moze na wiejskiej dyskotece?

Gość najmadrzejszy na swiecie
W Suchatówce loda robia za 20 zl

Gość freak of nature
"Mieszkam na wsi, do najbliższego miasta mam 20km.Nic się tu nie dzieje, pracuję od rana do późnego popołudnia.Gdzie najlepiej poznać dziewczynę ? większość moich kolegów mają dziewczyny i nie mam pojęcia gdzie je poznają.Nie chcę szukać przez internet typu fotka, sympatia bo kiedyś to robiłem i się nadziałem parę razy." Jako, że jesteś oddalony od miejsc obfitujących w płeć przeciwną powinieneś ułożyć sobie pewien plan. Stety/niestety kobiety uciekają do dużych miast - tam jest ich nadwyżka, a na wsi niedobór. Po pierwsze powinieneś nauczyć się korzystać z każdej sposobności, która się nadarza aby rozpocząć rozmowę z dziewczyną. Wszędzie - w sklepie, na ulicy np. pytając o drogę czy o jakieś inne pierdoły - byle zagadać. Jeśli dojeżdżasz autem do pracy, zrezygnuj z auta raz, dwa razy w tygodniu - w środkach komunikacji publicznej masz większe szanse spotkać dziewczynę. I stosuj p. pierwszy. Staraj się zaprzyjaźnić z facetami, którzy wśród znajomych mają przynajmniej połowę dziewczyn i obserwuj ich, a ogranicz kontakty z tymi, którzy chodzą we własnym, męskim gronie na piwo, etc. Wybierz się czasem na weekend do dużego miasta i spróbuj tam nawiązać znajomości, ew. wyszukaj jakieś kulturalne wydarzenia gdzieś w mieście i zaglądaj tam. Poza tym bywaj na wszelkich okolicznych kiermaszach, odpustach, festynach, itp - latem jest ich sporo. Jeśli nie chodzisz do kościoła to zacznij - wiele ładnych kobiet można spotkać po mszy świętej. Powtórzę - innymi słowy powinieneś wykorzystywać każdą sposobność jaka jest w Twoim zasięgu aby poznać kobietę.

Gość Apasz24
Tak to jest ze znajomymi z internetu, czasem można się nadziać, przebadaj sie na HIV, może niczym Cię nie zaraził ...

Gość MartaKraków
Może źle szukałeś w sieci... moim ostatnim odkryciem jest gochat.in, fajny czat na którym spotykałam jak dotąd same normalne osoby, a gadałam z chłopakami i dziewczynami. Do tego powinno ci się spodobać bo jest dużo dziewczyn, a przy loginach mają zdjęcia

Gość gość
Jest wiele stron, gdzie można kogoś poznac, np. sympatia.pl, a jak nie chcesz nigdzie zakładać konta to może czat http://szybkiczat.pl ?

Gość gość
Jeśli chcesz wiedziec czy będzisz mial dziewczyne, gdzie ja spotkasz, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ja korzystam z wróżb Macieja i innych wróżbitów na tej stronie: http://cw8.pl/r/Cs5ezoteryka , Polecam wam wszystkim sprawdźcie sobie, bo wróżby naprawdę się sprawdzają! Dokładnie miesiąc temu skontaktowałam się z wróżbitą, aby powiedział mi coś więcej o moich uczuciach w przyszłości. Powiedział, że początek lipca to będzie mój dobry okres i znajdę kogoś. I wiecie co? Zupełnie przez przypadek w kawiarnii w której zawsze pije kawę, odezwał się do mnie mężczyzna na którego nigdy nie zwracałam uwagi. Jest naprawdę świetny i od 3 tygodnii jesteśmy razem :) Uwierzcie w wróżby, bo o naprawdę się spełniają! Można zapytać o wszystko tutaj i nie tylko o uczucia a także o zdrowie i rodzinę : http://cw8.pl/r/Cs5ezoteryka

Gość Spedytor

Jak chcesz zdobyć serce kobiety to obczaj tego linka, ja dzieki temu zaliczylem
www.imbir.elblag.pl/sposob-na-rozkochanie-kobiety/