Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzum bzum

co dalej?pomozcie

Polecane posty

eee.....wlasne zdania tez nie masz skoro pozwalasz innym (facetowi) by dyktowali ci warunki :O

Gość bzum bzum
fev dokladnie opisalas moja osobe ja juz nic nie wiem:(ale wiecie jak mi z tym ciezko?:( cale zycie taka jestem kocham mojego partnera tak,ze zycie bym za niego oddala jak mysle,ze mu tu go nie byc za jakis czas to placze tylko pomysle i placze:O kocham go ale nie chce tak zyc jak teraz

Gość bzum bzum
fev no nie mam ani wlasnego zdania,ani zdecydowania przede wszystkim jestem niezbyt pewna swojej wartosci i dlatego tak jest jak ktos to wyczuje to zaraz siedzi mi na glowie chodzilam do psychologa ale nic mi nie pomogl

gdyby jakis facet narzucal mi wlasne zadanie nie wysluchujac moich raji nawet dwa razy nie zastanaialabym sie czy nadal sie z nim spotykac....taki facet nigdy nie uszanuje ciebie .... wlasna watrosc podnosi dobra samoocena, wlasne zainteresowania, spelnianie wlasnych marzen, hobby, i.....niezaleznosc finansowa:)

Gość bzum bzum
wlasnie napisal,ze postawil jeden warunek i przeprasza ale on nie podlega dyskusji ze mnie kocha,chce spedzic reszte zycia ze mna,miec dziecko ale boli go,ze pokazuje sie z obecnym facetem wsrod znajomych i innym tym pokazuje,ze w moim zwiazku jest jak najlepiej tyle,ze to moi znajomi,on tu nikogo nie zna

Gość bzum bzum
fev jestem niezalezna finansowo,zarabiam srednia krajowa;)mam wlasne M,troche odlozonej kasy,hobby,duzo znajomych ,przyjaciol a jestem taka bezradna jak dziecko:O jak ja sie takiej nie lubie:O

Gość ten facet to naciagacz
chce cie z forsy oskubać, uważaj

....wiec polub wpierw sama siebie....i powiedz to sto razy tej ktora zobaczysz po drugiej stronie lustra kazdego dnia

Gość koledze z holandii
podziekowac, to psychol, uciekac jak najszybciej. obecnego partnera szanowac poki jest przy Tobie, w miedzczasie pracowac nad swoim charakterem, bo inaczej zadne Twoje rozterki i problemy nie znikna. To nie wina partnera, to Twoja odpowiedzialnosc.

Gość bzum bzum
fev wiesz ze mi takie zadanie domowe zadal psycholog a ja glupia tego nie robilam bo z gory zalozylam,ze to jakas sciema:O myslisz,ze pomoze?

Gość bzum bzum
a czemu nazywacie go psycholem? obecnego partnera szanuje to on zapomnial o szacunku przez pewien okres i sie stalo jak sie stalo jestesmy razem b.dlugo nascie lat

Gość bzum bzum
z kolega chyba dam spokoj bo zle mi z tymi warunkami na tym etapie to mysle,ze nie powinien mi ich stawiac

Gość bzum bzum
on juz o mnie powiedzial swoim rodzicom,siostrze nazywa mnie swoja przyszla zona i tak przedstwia slyszalam na skype jak mowil mamie,ze rozmawia z przyszla zona troche to takie dziwne

Gość lala44
dziwisz się,że nazywają go psycholem, jeśli po 4 godzinach myśli o Tobie jako o żonie i jeszcze dookoła rozpowiada to. Może po prostu chciałabyś juz założyć rodzinę, być żoną i dlatego tak "fajnie" się czujesz jak on o Tobie tak mówi ?

Gość bzum bzum
tak chcialabym miec normalna rodzine wiec wierze w to co mowi w obecnym zwiazku jest duza hustawka emocjonalna

Gość krkrk
To jest zwykłe prowo, nie wierzę,że kobieta po 30 stce nabiera się na takie słówka.

Gość bzum bzum
on twardo sie nie odzywa ja tez nie

Gość wcześniej tu byłam
i jak autorko odezwał się?