Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kremmikk

Stroje kąpielowe pomocy - dwu częściowe

Polecane posty

Gość kremmikk

Dziewczyny wypatrzyłyście już może coś ciekawego albo chciałybyście się pochwalić zakupem? Najbardziej zależy mi na propozycjach gdzie można kupić górę i dół oddzielnie. Bo mam z tym problem.

Gość kremmikk
Tylko to chyba nie są firmy na mini biuścik :o

Gość kroolewnaa
75b, dół to z 38 pewnie :o

Gość kroolewnaa
fajnie jakby miał push-upa, bo same usztywnienie mi nic nie daje. No ale wystarczyłyby mi nazwy firm z kórych mogę szukać, które mają właśnie dół i górę osobno w sprzedaży. Rok temu kupiłam w h&m, ale trochę wyrosłam ze stanika, w tym roku jak na razie nic mi się tam nie podoba.

Gość Anatenka
w zeszłym roku w cubusie można było osobno kupować :)

Gość kroolewnaa
Oj chyba nie mam tego sklepu u siebie :( chyba, że jakiś internetowy mają, ale majtasy, to wolałabym mierzyć na ten swój wielki zadek

Gość kroolewnaa
Szkoda, chyba mało kobiet tu zagląda, jak coś to piszcie, będę wpadać na topik, chciałam się zorientować przed polowaniem na stroje mam jeszcze troszkę czasu

Gość mialam 18 lat,
Feba ma fajne stroje

Gość mialam 18 lat,
a osobno można kupować w New Yorkerze. widziałam juz stroje ale w tym roku nic nie wpadło mi w oko. rok albo dwa lata temu były super stroje, ale wtedy już wczesniej zakupiłam właśnie z Feby.

Gość kroolewnaa
No na pewno to nie, ale taki rozmiar mniej więcej pasuje, 70 ciężko dostać, chociaż wiem, że jest lepszy, bo nie muszę sie poprawiać :o Nie wiem jakie mam wymiary musiałabym sie w jakimś sklepie zmierzyć. Dzięki za linki. W New Yorkerze jeszcze nie patrzyłam, zajrzę na pewno. A linki poczytam, ale na razie muszę uciekać, dzięki kobietki :) A z Feby miałam kiedyś bajeczny strój :) Ale waga mi poszła w górę, oddałam szczupłej koleżance. Nie pamiętam tylko gdzie go kupowałam.