Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andreas1234567

zostawić dziewczyne którą kocham ?

Polecane posty

Gość andreas1234567

Nie będę pisał elaboratów i zanudzał więc postaram się streścić maksymalnie ... moja narzeczona ma słabość do facetów , swoich byłych , znajomych poprostu lubi sobie poflirtować strasznie to na mnie działa dam jeden przykład mieszkamy ze sobą i zamiast spędzić ze mną troche czasu woli popisać sobie z byłym na jednym z popularnych portali społecznościowych od którego jest uzależniona ... drugi przykład zaprasza znajomych do mieszkania podczas mojej nieobecności okej wporządku nie jest moją własnością nie moge jej tego zabronic tylko czemu to ukrywa czemu nie powie wprost ze odwiedzi ją znajomy ? jak z nią rozmawiam o tym mówi ze mnie kocha ze nie umie zyc bezemnie widzi ze mnie rani tym zachowaniem i dziennie jest to samo juz mam dośc doradzcie mi co mam robic zebym nie żałował :(?

Gość najmadrzejszy na swiecie
Ona nie robi niczego zlego. To ty masz niskie poczucie wlasnej wartosci. Jesli ja naprawde kochasz, to nie zostawiaj jej.

Gość Apasz24
Wolisz jeść ciastko sam czy tort z kolegami ?:P

Gość Petronela z pipidówy
Apasz24 10/10 :D aczkolwiek szósty zmyasł mówi mi, że komentarz ma nieco głebsze podłoże :classic_cool:

"Ona nie robi niczego zlego. To ty masz niskie poczucie wlasnej wartosci. Jesli ja naprawde kochasz, to nie zostawiaj jej." podstawą miłości jest wolność tylko teraz pytanie jest takie czy wasz związek spełnia warunki takie jak szczerość , zaufanie , wzajemny szacunek. Ona jest typem flirciary ,a ty tego nie akceptujesz ..nie akceptujesz tego jaka ona jest ,a mimo to z nią jesteś dlaczego ? tu jest problem ..zastanów się nad tym

Gość teosialatosia
Andres moze sie bzyka podczas Twojej nie obecnosci z kolegami/?

nie dopowiadajcie co ona może robi bo to fikcja i niema znaczenia Istotne jest to czy autor akceptuje jej zachowanie ,a jak nie to dlaczego dalej z nią jest .

Gość qefrtsdefrsdefsdefsdfgsd
wydaje mi sie ze czegos jej brakuje w zwiazku, moze za malo uwagi jej poswiecasz?

Gość gość
Zerwij i postaw na swoim. Badz silny

Gość gość
mnie dziwi, dlaczego spotyka się ze znajomymi w twoim mieszkaniu, podczas twojej nieobecności? jakiej ci "znajomi są płci? flirtowanie z byłym, to już przesada, skoro jest z tobą. jak dla mnie, nic nie warta kobieta.

Gość gość
flirtowania z innymi, bylymi to brak szacunku do aktualnego partnera dziewczyna Cie nie szanuje i jest egoistka myslaca tylko o sobie i podbudowaniu swojego ego osoba pewna siebie nie musi sobie tego udowadniac na kazdym kroku!

Gość gość
ja bym nie chciala zeby facet zapraszal swoje znajome

Gość gość
Już myślałam, że chcesz zostawić bo ma za małe cycki.