Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Logicznie myśląc

Bóg istnieje

Polecane posty

Gość ja,
"Bo wiara to sprawa duchowa i w zaden sposob nie da sie tutaj niczego udowodnic" obecnie się nie da, ale gdy fizyka kwantowa bardziej się rozwinie, nie wykluczone, że będzie się dało

Gość The Dust on table
No pytałem ale nie odpowiada, a po śmierci nie chce go widzieć ;)

Gość malaMoon
gdybajcie sobie dalej. co ma byc to bedzie. milej niedzieli, papa :)

Gość zetkkka
Logicznie myslac wyczuwam w twoich wypowiedziach jakies poczucie wyzszosci z racji tego, ze jestes wierzacy i osiagnales jakis wyzszy stopien boskiego wtajemniczenia :D Nawet Jezus nie mowil tak do niewierzacych i nie wysmiewal ich niewiedzy, nie obrazal tak jak ty to robisz.

Gość dezodorant7
i tak boziuchna kocha wszystkich nawet ateistów i zoofili

Gość The Dust on table
Zetka to nie dyskutuj z nim, bo kim on jest ? Obrażać przez kabel każdy głupi potrafi, nie ma co z takimi wdawać się w dyskusję bo to ograniczone ;) ciau

Gość Logicznie myśląc
nie wywyzszam sie. Ja staram sie ludzi traktowac na rowni. Kazdy jest rowny wobec Boga a skoro ja jestem wierzacy to tez tak ludzi traktuje chociaz przyznam ze to trudne czytajac komentarze lub nawet patrzac na innych ludzi i ich zachowanie. I wtedy mam wrazenie ze sa na swiecie ludzie rowni i rowniejsi. (czyt. normalni i debile)

Gość zetkkka
No tak, szkoda czasu. Ide swiecic dzien Swiety :)

Gość The Dust on table
No ja też bym został ale czas nie pozwala, bb

Gość dezodorant7
ja jestem mesjaszem i powiem wam że czekolada jest dobra na trawienie i odchudza a to że się po niej tyje to propaganda ryżego i PO oraz NWO i masonów jedźcie czekoladę a będziecie chudzi :)

Gość The Dust on table
To samo co i z nim, no bo przecież nie ingeruje w nasze życie prawda ?

Gość dezodorant7
wielkanocne kurczaki są robione z masła i sztucznej czekolady modyfikowanej genetycznie więc z tond się biorą pisanki nie jedźcie czerwonych jaj bo z nich się wykluwa św. mikołaj co roku w grudniu :)

Gość Petronela z pipidówy
dezodorant7 :D, :D nikt ci nie powiedział, że najpierw kąpiel a POTEM dezodorant? :P hm.. :P

Gość dezodorant7
ja się nie kapię w wodzie są demony a ja jestem czekoladowym mesjaszem i jeszcze się rozpuszczę :)

Gość The Dust on table
Może ci się tylko zdaje że ingeruje ? Podaj jakiś przykład, mnie na ten przykład bóg opuścił :) więc nie mogę się z tobą zgodzić

Gość dezodorant7
kurwa 30 stopni czekolada spływa po moich fałdkach :)

Gość dezodorant7
ja dam przykład o co poproszę zlatuję mi z nieba kiedyś szukało mi się booksa i poprosiło mi się boziuchnę i ów książka zjebała mi się na łeb serio fakt autentyk

Gość zxderr
The Dust on table - Bóg Cię opuścił? Dlaczego?

Gość Petronela z pipidówy
mnie na ten przykład bóg opuścił każdego czasami opuszcza :D ciemność wiary przechodziło większość wyniesionych na ołtarze kk

Gość The Dust on table
Nie wiem bo jestem bardziej miłosierny od niego, może się wkoorwil ? I proszę mnie nie porównywać do kleru ;) ok ?

Gość zxderr
"Nie opuszczę Cię ani nie pozostawię" (Hbr 13,5) :) Jeśli ktoś tu kogoś opuszcza to my Boga, a nie Bóg Nas. Bóg zawsze czeka i zawsze jest...

Gość dezodorant7
bozia nas kocha i się nami opiekuje ale ludzie są zbyt zadufani w sobie żeby to zauważyć to wina propagandy PO i niejedzenia czekolady to ja wam mówię król czekolady

Bóg nigdy nikogo nie opuszcza ,bo jak Ojciec moze opóścić swoje dziecko ? to tylko my grzesząc i trwajac w grzechach sami oddzielamy sie od Niego :)

Gość dezodorant7
a ja wczoraj w multi multi 8 z plusem na kuponiku od bozi dostało mi się alleluja chwalmy boziuchnę

Gość zxderr
Ludzie są tak pyszni, przekonani o swojej nieomylności i wielkości, że o wszystko obwiniają Boga a w dodatku nie starają się nawet Go poznać... trwają sobie w tym co im tam ktoś kiedys powiedział i co najgorsze przekazują to innym, siejąc zwątpienie...ludzie otwórzcie oczy, czasu jest mało...

"Jeśli ktoś tu kogoś opuszcza to my Boga, a nie Bóg Nas. Bóg zawsze czeka i zawsze jest..." - ale czasami się ukrywa, coś na wzór nocy duchowej - jak Jezusowe "Boże czemuś Mnie opuścił" na krzyżu. Takie poczucie samotności - żeby prawdziwie zatęsknić...

mało tego swoim własnym jęzeykiem i plugawą mowa kopią sobie grób wieczny bo --(7) Nie łudźcie się: (8) Bóg nie dozwoli z siebie szydzić. A co człowiek sieje, to i żąć będzie: kto sieje w ciele swoim, jako plon ciała zbierze zagładę; kto sieje w duchu, jako plon ducha zbierze życie wieczne. (9) W czynieniu dobrze nie ustawajmy, bo gdy pora nadejdzie, będziemy zbierać plony, o ile w pracy nie ustaniemy. (List do Galatów 6:7-9, Biblia Tysiąclecia)

Gość The Dust on table
Czasu jest mało.. Mi tam nigdzie się nie spieszy, a poza tym nie zależy mi na wieczności z bogiem, bo co on mi może zaoferować?