Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnnnnn

pytania do kobiet które ożeniły sie z PIERWSZYM mezczyzną

Polecane posty

Gość gjgyjg
kjlhikkg

Gość teraz jjaaa
1,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? czasami 2.CZY JESTESCIE WIERNE tak 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY tak 4,CZY MECIE DZIECI pierwsze w drodze 5.ILE JESTESCIE RAZEM 7 lat 6.CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK tak, czasami mam taką ochotę, ale wiem, ze tego nie zrobie, bo skrzywdze i jego i siebie 7.CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM średnio

Gość rozwiedziona_haha
1,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? tego nie czułam, mężulek był leniwy, więc ja się wyszalałam sama, tzn.ze znajomymi 2.CZY JESTESCIE WIERNE nie byłam na koniec 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY generalnie tak 4,CZY MECIE DZIECI nie 5.ILE JESTESCIE RAZEM byliśmy w sumie 4,5 roku (chodzenie + małżeństwo) 6.CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK zdarzyło mi się myślec jak to by było z innym 7.CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM byłam: tak ale się rozwiodłam.

Jestem w szoku, że aż tyle kobiet wypowiedzialo się ze ejst wierna. Normalnie zbieram szczękę z podlogi. Byłem święcie przekonany ze w takim przypadku każda kobieta zdradza.

Gość Wierna, choć nie rzeka
dominik1000 - sądzisz po sobie? ;)

Gość trauma po rozwodzie z pierwszy
takie ankiety są głupie, bo ile jest rozwodniczek, które na nie odpowiedzą z wiadomych powodów. załuję, że nie poczekała i nie związałam się z facetem, z którego moi rodzice nie byliby zadowoleni. oni mi zniszczyli życie!

Gość cala prawdas
ja powiem prawde: TAK mysle o zdradzie, TAK czuje ze sie nie wyszalalam. On duzo starszy, cala mlodosc spedzil na obracaniu panienek z roznych krajow. Ja bylam dziewica jak mnie poznal. Czuje ze cos stracilam, chociaz na poczatku oczywiscie wielkie zakochanie itp i nie widzialam nikogo poza nim. Teraz jest inaczej

Gość Maggie_1978
1. Nigdy nie lubiłam szaleć, mąż też jest spokojny, więc mamy zgodność w tej kwestii :) 2. Tak. 3. Jestem typem szarej myszki, więc różnie bywa ;) 4. Tak - dwójkę 5. Znamy się 8 lat, 7 lat temu się pobraliśmy :) 6. Nigdy, bardzo kocham męża. 7. Raczej tak, co jakiś czas robimy sobie wspólne weekendy (czasem w domu, czasem wyjeżdżamy), dzieciaki zostają z dziadkami, a my wtedy mamy czas dla siebie - i nie chodzi tu tylko o seks. Wtedy można nadrobić to, co się traci w pędzie codzienności. Rozmowy, spacery, przejażdżki rowerowe, nawet wspólna praca na działce. Taki czas spędzony z druga osobą bardzo scala związek :)

Gość SanSanSan
tak jak kolezanka, moj maz jest moim pierwszym seksualnym partnerem, ale ogolnie chodzilam z innymi przed nim tylko bylo bez sexu 1,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? mialam taki moemtn, ale jak poszlam na studia to mi przeszlo :) 2.CZY JESTESCIE WIERNE tak 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY tak :) 4,CZY MECIE DZIECI tak 2ke 5.ILE JESTESCIE RAZEM 7 lat po slubie, ogolnie 12 6.CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK nie 7.CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM tak

Gość MissInfidelity
Nie jestesmy jeszcze malzenstwem, ale sie zareczylismy 1.CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? Tak 2.CZY JESTESCIE WIERNE Teraz tak, ale zdradzalam go przez pol roku 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY Generalnie tak 4,CZY MECIE DZIECI Nie 5.ILE JESTESCIE RAZEM Ponad 6 lat 6.CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK Tak, ale staram sie zabijac te mysli 7.CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM Nie

Gość malinowa dama kier
żałuję slubu z pierwszym bo mnie zostawił dla innej potem dobrze że mam nowego partnera i jestem z nim szczęśliwa ale po rozwodzie przez 5 długich lat miała wiele związków aby poznać właśnie jak to jest z innymi, z obecnym jest mi najlepiej.... (kochany mój slązaku najdroższy, ukochany) kis kis kis

Gość i jeden i drugi punkt jest
MissInfidelity opisała moja sytuacje, z ta roznica ze ja nie zdradzilam, ale reszta sie zgadza

Gość taka_jedna_jedyna
1,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? nie, mam wszystko (nie licząc rzezy materialnych, które prędzej czy póxniej będą naszą własnością) 2.CZY JESTESCIE WIERNE tak 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY raczej tak (przyjamniej tak twierdzą mężczyźni) 4,CZY MECIE DZIECI 0 5.ILE JESTESCIE RAZEM 9 lat, 2 po ślubie 6.CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK nie 7.CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM tak

Gość GADUGADUUU
Fajnie macie dziewczyny (wiekszosc) ze nie myslicie o zdradzie. Moj PIERWSZY po 2.5 roku zaczal mnie olewac kompletnie, seks raz na tydzien i to jeszcze z laska i tak jak on chce. Zero czulosci czy w ogole kontaktu z nim... Ciagle robi cos waznego (np.gra w gry) i jak tu nie myslec o zdradzie?

Gość niczego nie żałuj
wszystko jest dla ludzi

Gość milk_and_toast_with_maromlade
Ja-32 lata, mąż 36 1,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? nie,raczej mam wrażenie, że wszytko układa sie po mojej myśli, tak jak chce to wlaśnie jest. 2.CZY JESTESCIE WIERNE tak 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY wydaje mi się, ze tak (często oglądaja sie za mna faceci na ulicy- jesli to jest miernikiem atrakcyjnosci) 4,CZY MECIE DZIECI nie (jeszce) 5.ILE JESTESCIE RAZEM 8 lat znajomosci, 4,5 roku po ślubie. 6.CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK nie, nigdy. oczywiscie podobaja mi się faceci wokół ale mąz zaspokaja mnie w 101%, nie widżę powodu żeby zdradzić 7.CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM tak, bardzo!

Gość dor.rrelaa
,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? brakuje, ale nie chodzi tylko o wyszalenie się... 2.CZY JESTESCIE WIERNE tak 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY tak 4,CZY MECIE DZIECI tak, jedno 5.ILE JESTESCIE RAZEM 16 lat 6.CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK bardzo często 7.CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM nie, porażka:(

Gość =ABC=
1. Nie, mamy z mężem podobne zapatrywanie na świat. 2. Tak. 3. Tak. 4. Nie. 5. 3 lata po ślubie, przedtem rok chodzenia i 4-5 lat znajomości z widzenia ;) 6. Nigdy. 7. Z każdym rokiem jest coraz lepiej, uczymy się siebie :) Nasz pierwszy raz (i dla mnie i dla niego) był dopiero po ślubie, więc mieliśmy troszkę zaległości do nadrobienia ;) Ogólnie jest cudownie i niczego nie żałuję, na obecną chwilkę pracujemy jeszcze tylko na dzidziusia i będzie pełnia szczęścia :) Wiek: ja mam 32 lata, a mąż 35 :)

1,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? NIE 2.CZY JESTESCIE WIERNE TAK 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY MOZE 4,CZY MECIE DZIECI TAK 5.ILE JESTESCIE RAZEM 15 LAT 6.CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK NIGDY 7.CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM JEST BOSKI I CUDOWNY NADAL

Gość annnn1234
CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK. kazda kiedys zdradzi z ciekawosci...to tylko kwestja czasu-albo spotkania odpowiedniego faceta... to nie musi byc po roku-ale po 10,15,20 latach. a te co twierdzą ze nie myslą o zdradzie kłamią. facet żeniąc sie z kobietą dla której jest pierwszym, powinien sie liczyc z tym ze będzie prędzej czy później zdradzony. dlatego taki facet powinien zrobic sobie skok w bok dla samego faktu,by muc gdy dowie sie o zdradzie pochwalic sie ze nie był takim całkowitym frajerem na jakiego wygląda. pozatym polecam topik: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5211158&start=240

Gość Ernst83
annn1234, żałosny frustracie :classic_cool:

Gość annnn1234
a tam frustracie....:P ZNAM TAKIE przypadki z życia ,i wcale nie byli to faceci co sie o kobiete nie staeali.Prędzej uwieze ze to facet co sie ozenił z pierwsza bedzie wierny.kobiety bardziej działaja pod wpływem impulsu.Ale ogulnie odradzał bym slub z kobietą dla ktorej jestesmy pierwszy-nawet jesli facet wczesniej innej nie miał.Swiat nie dzieli sie tylko na puszczalskie i dziewice,A JESLI KTOS JEST TAKI NAIWNY-to powinien sie liczyc z konsekwecjami głupoty i naiwnosci.Nie kazda niedziewica jest puszczalska-a taka co miała przynajmniej jednego bedzie bardziej wierna.

Gość do poprzednika:
Ogólnie, to włącz sobie korektę ortograficzną w przeglądarce i przestań udawać kobietę.

Gość Rozważna nieromantyczna
Już nawet tylko po tym temacie widać, że kobiety wierne konserwatywnym zasadom są w większości szczęśliwe w związkach i nie szukają atrakcji poza małżeństwem. Jak człowiekowi niczego nie brakuje, to nie będzie ryzykował pewnej stabilizacji dla głupiego skoku w bok. Dotyczy to obu płci.

Gość yigiftfififitfit
koleś,wierność nie zależy od ilości partnerów tylko od zasad danej osoby. Jeśli babka w tamtym temacie zdradza z ciekawości,to po prostu była wierna nie dlatego że ma takie zasady tylko dlatego że wcześniej nie była ciekawa. Jeśli ktoś mimo pokus pozostaje wierny,to jest wierny naprawde. Z tamtej laski wylazło kurestwo,cóż może dość późno ale jednak. ALe to nie znaczy że schemat jest jeden i każda kobieta po iluś latach pójdzie w tango dla głupiej ciekawości. A jak już to prędzej właśnie koleś to zrobi. On może mieć 1000 parterek a i tak zdradzi i będzie tłumaczył że to normalne bo jest facetem.

Gość yigiftfififitfit
poza tym jak facet zdradza żeby "być kwita" z partnerką która być może zdradzi,to jest idiotą i frajerem właśnie i totalnym dzieciakiem. To po co związek w takim razie

Gość AS26
Nie zdradzają ludzie poważni i odpowiedzialni. Trzeba wybierać partnera z głową, przed podjęciem decyzji o wspólnym życiu, zobowiązaniach obserwować zachowanie, rozmawiać o zasadach, jakimi się w życiu kieruje. Wtedy nie będzie rozczarowania. A błędem ludzi jest wiara, że z czasem się drugą osobę wychowa na swoją modłę, to jest właśnie naiwność i niedojrzałość; kierowanie się wyłącznie sercem, a nie rozumem.

Gość ewfeg
sgsgsdgg

Gość eve aaa
sama jestem zdziwiona, że tyle jest podobnych ludzi, ja też jestem z pierwszym od 10 lat, dzieci są, a seks jest cały czas super, nie myślę o głupotach, bo nie ma po co to chyba kwestia zasad, ale tez docenienia tego co się ma

1. Trochę brakowało mi tego " wyszalenia się " bo w końcu w wieku 17 lat związałam sie na poważnie ze starszym facetem... 2. Tak 3. Tak 4.córcię 2 m-czna 5.3 lata razem, 6.Nie myślę, ani nawet nie patrzę na innych bo mam super faceta ;) 7. BARDZO !!