Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnnnnn

pytania do kobiet które ożeniły sie z PIERWSZYM mezczyzną

Polecane posty

Gość fan czepialskiej
"ożeniły":classic_cool:

To już kobiety się żenią?, bo za moich czasów wychodziły za mąż:-D

Gość nnnissw
1. ,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? nie 2.CZY JESTESCIE WIERNE? tak 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY? tak 4.CZY MECIE DZIECI? nie 5. ILE JESTESCIE RAZEM? 7 lat 6. CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK? nigdy 7. CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM tak

Gość podstępna kuciapa
hehe i wszystkie są piekne XD

Gość gorzka czekolada z imbirem
1,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? Nie czuje tego- my szaleliśmy razem. Teraz też czasami pozwalamy sobie na chwilę zupełnego szaleństwa. 2.CZY JESTEŚCIE WIERNE? Tak 3.CZY JESTEŚCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY? Trudno powiedzieć co myślą o mnie inni. Ja czuję się na pewno kobietą zadbaną i atrakcyjną dla swojego męża. 4,CZY MECIE DZIECI? Tak, mam 1,5 rocznego syna. 5.ILE JESTEŚCIE RAZEM? 10 lat 6.CZY CZĘSTO (JEŚLI JESTEŚ WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK? Może to dziwne, ale w ogóle o tym nie myślę. 7.CZY JESTEŚ ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM? Tak, w 100%.

Gość atakatam
1. ,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? tak 2.CZY JESTESCIE WIERNE? tak 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY? nie wiem,ja nie uważam się za atrakcyjną 4.CZY MECIE DZIECI? tak - 5 i 2 lata 5. ILE JESTESCIE RAZEM? 13 lat, z czego7 po slubie 6. CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK? tak 7. CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM nie mój mąż to mój pierwszy - i jedyny, jak można się domyśleć - facet, z którym się kochałam.. mam poczucie, że coś straciłam, ale jednocześnie nie wiem, czy mogłabym zdradzić.

Gość upnac cie w morde?
nudzisz sie kootasie?

Gość sjkhkdfhjksdfhjhfgsd
1,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? nie 2.CZY JESTEŚCIE WIERNE tak 3.CZY JESTEŚCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY i tak i nie 4,CZY MECIE DZIECI tak 5.ILE JESTEŚCIE RAZEM 11 lat 6.CZY CZĘSTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK nie 7.CZY JESTEŚ ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM i tak i nie

Gość bvnn
co masz na mysli ''i tak i nie,,

Gość Duomox
Wszystkie wierne ? :-O Coś nie chce mi się w to wierzyć :-D

Gość aż się wpiszę
ja tam na pytania odpowiadać nie będę, ale powiem tak żałuję tego że wyszłam za mąż jako dziewica, nie mając wcześniej żadnych parterów, pomijając już to że on okazał się dupkiem, jest to największa głupota jaką kobieta może zrobić, a wtedy zrobiłam to nie z konieczności tylko z przekonań religijnych i żałuję.

Gość rghrjke
Prawie każda wierna? Bez żartów piszcie prawdę! kpiny sobie robicie rzeczywistość mówi co innego!!!

Gość Statystyka g... warta :)
Te które zdradzają nie zajrzały na ten temat :P

Gość mhvjvhjvghn
,bjhvvhm

Gość vvngvn
gfghfj

Gość jvjvjhvjv
bkjhbkjb

Gość bnnvn
bnnvvbn

Gość bnnvn
bnnvvbn

Gość bnnvn
bnnvvbn

Gość jfnhkjwfnhk
Ja mialam tak zrobic ale ten pierwszy okazal sie cpunem, kobieciarzem i toksycznym tyranem...wiec szukam nastepnego. jakbym trafila na fajnego faceta to byloby inaczej

Gość gfnffg
bgng vgn

Gość cxbxbx
xbxb

Gość Esh
1. ,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? Nie. Oboje jestesmy raczej samotnikami czulacymi sie dobrze we wlasnym towarzystwie, a w "niepokrywajacych sie" kregach znajomych, w ktorych moglibysmy poszalec, zawsze jestesmy mile widziani razem. Wiec jesli nawet mamy jakies zaleglosci w tej materii - mozemy je teraz razem nadrabiac :D Ja sie tylko czasem lapie na tym, ze na imprezach (ja uwielbiam tanczyc, M. niekoniecznie) moja obraczka dziala nieraz troche odstrazajaco na kumpli, z ktorymi szalalam na imprezach (tylko na parkiecie!) w czasie studiow 2.CZY JESTESCIE WIERNE? tak 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY? Zeszlam sie z moim obecnym mezem jako "babochlop". Odkad jestesmy razem, slysze czesto, ze rozkwitlam i "wygladam tak promiennie, ze musze miec chlopa" :P 4.CZY MACIE DZIECI? nie - to kwestia czasu :) 5. ILE JESTESCIE RAZEM? prawie 4 lata, z czego 2 lata po slubie 6. CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK? nigdy 7. CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM :D

Gość gfnffnnf
up

1,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? nie 2.CZY JESTESCIE WIERNE tak 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY tak 4,CZY MECIE DZIECI tak 5.ILE JESTESCIE RAZEM 11 lat po ślubie, 15 lat razem 6.CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK nigdy 7.CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM tak

Gość toitakniemaznaczeniaa
na pytania nie odpowiem, ale dodam ze u mnie ciekawosc 'jak to jest z innym' przerodzila sie w goracy romans, dopiero przy kochanku nauczylam sie czerpac z seksu mega przyjemnosc;)

Gość 3523553532
ja z moim pierwszym tez byłam zadowolona z seksu... dopóki nie poznałam drugiego. Dopiero wtedy zobaczyłam, jak bardzo się myliłam. Nie znałam niczego innego.