Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnnnnn

pytania do kobiet które ożeniły sie z PIERWSZYM mezczyzną

Polecane posty

Gość posoka
Fascynujace, ze tylko 5 kobiet stwierdzilo,ze nie sa atrakcyjne lub,ze sa przecietne:D Kafe-wszystkie piekne,mlode i z ciasna tzipka po trojce dzieci:D

Gość gigaset30
1,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? NIE 2.CZY JESTESCIE WIERNE TAK 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY SREDNIO 4,CZY MECIE DZIECI TAK 5.ILE JESTESCIE RAZEM 8 LAT 6.CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK NIE 7.CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM TAK

1,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? -,TAK 2.CZY JESTESCIE WIERNE - TAK 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY - TAK 4,CZY MECIE DZIECI - PIERWSZE W DRODZE 5.ILE JESTESCIE RAZEM - 9 LAT W SUMIE, PO ŚLUBIE 4 LATA 6.CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK - NIE 7.CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM - TAK

Gość padałammmm
dobrze że temat mnie nie dotyczy:) prawie wszystkie panie atrakcyjne, wierne i zadowolone z seksu hahah:D:D:D a jedna ma aż 5 dzieci masakraaaa

Gość padałammmm
moim zdaniem mężczyzna i kobieta powinni mieć conajmniej już jednego partnera seksualnego zanim się pohajtają!!

Gość bnmkoipu
1,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? tak 2.CZY JESTESCIE WIERNE tak 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY tak 4,CZY MECIE DZIECI tak 5.ILE JESTESCIE RAZEM 16 lat 6.CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK bardzo często 7.CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM nie nie nie!

Ludzie ktorzy biora slub z pierwszym partnerem/partnerka to kretyni i wczesniej czy pozniej beda tego zalowani.

Gość mysia7878
1. Nie. Wyszalałam się wystarczająco :) 2. TAK 3. Raczej tak 4. Jeszcze nie 5. 10 lat 6. Nie. Jakoś specjalnie nie interesują mnie inni faceci. 7. TAK :) Planujemy ślub.

Gość no to ja się wyłamieee
22 lata po slubie,2 dzieci,od 7 lat zdradzam,seks jest lepszy z kochankiem,nie kocham zadnego z nich,po tym co zrobil moj maz przestalam wierzyc w milosc i ufac facetom podsumowujac- dwoch kochankow i 3 krotsze "znajomosci" w mojej grupie wiekowej jestem bardzo atrakcyjna :-)

Gość lady lady lady
To ja odpowiem tak jakbym odpowiedziala przed zerwaniem z moim pierwszym facetem z ktorym zerwalam rok temu (byla to najlepsza decyzja w moim zyciu) 1,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? taaak! 2.CZY JESTESCIE WIERNE nie 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY taak :) 4,CZY MECIE DZIECI nie 5.ILE JESTESCIE RAZEM bylismy razem 10 lat w zwiazku!! 6.CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK zaczelam myslec o skoku w bok od ok 2 lat przed rozstaniem 7.CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM teoretycznie bylam zadowolona, ale dopiero jak zdradzilam to poznalam co to znaczy seks i przyjemnosc z seksu. Poprzedni partner mnie nie pociagal, a ja nie wiedzialam ze moze byc inaczej (aaa!!! masakra!!!)

Gość xfbxxbf
gjgvjg

Ja wyszłam za mąż za mojego pierwszego chłopaka i to z nim też straciłam cnotę:) 1.CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? no więc czasami tak bo jak zamieszkaliśmy razem to wszystko się zmieniło, a z drugiej strony to mam stabilne życie 2.CZY JESTEŚCIE WIERNE? no nie do końca bo seks przez gg to w sumie też można zaliczyć jako zdradę, ale fizyczna zdrada też kiedyś tam była i do dziś mam czasem wyrzuty sumienia 3.CZY JESTEŚCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY? kiedyś pewnie tak, ale w obecnej chwili to wątpię w takie coś jak atrakcyjność 4.CZY MACIE DZIECI? jedno w drodze:) za 2mce będzie z nami:) 5.ILE JESTEŚCIE RAZEM? prawie 7 lat, po ślubie 3 miesiące 6.CZY CZĘSTO (JEŚLI JESTEŚ WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK? zdarza mi się myśleć i nawet fantazjować na ten temat z moim znajomym, lecz wiem że teraz takie coś byłoby zbyt bolesne dla mnie samej, bo nie po to się buduje rodzinę, żeby potem ją krzywdzić 7.CZY JESTEŚ ZADOWOLONA ZE SEKSU ZE STAŁYM PARTNEREM? ogólnie bardzo, tylko teraz będąc w ciąży nie mam ani ochoty na sex ani za bardzo nie mogę:( trochę przykre dla mnie bardziej dla niego.

moj pierwszy jest moim mezem ,z tym ze mielismy przerwe 3 letnia , wiec troche poszalam , wrocilismy do siebie i tak zostalo do dzis :) nie ma roznicy czy bedzie pierwszy czy 10,a i tak zwiazek moze byc nieudany...

Gość gndkka
1,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? NIE 2.CZY JESTESCIE WIERNE NIE 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY TAK 4,CZY MECIE DZIECI NIE 5.ILE JESTESCIE RAZEM 8 LAT 6.CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK TAK i to robię :P 7.CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM Nie do końca, mąż nie potrafi mnie zaspokoić

Gość dfthhthth
czemu te wierne piszą w odpowiedzi na pytanie ''3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY''albo raczej tak albo nie natomiast te piekne sa niewierne wynika z tego ze wiernosc zalezy od urody. a potem topiki w stylu'' dlaczego rzekomo atrakcyjne kobiety nie "zasługują" na miłość?'' i zdziwienie ze faceci piekne kobiety traktuja tylko jak zabawke do seku-skoro piekne uważają ze wolno im zdradzac-i zwykle to robią

Gość szczęśliwa zaplanowana mama
1 TAK 2 TAK 3 TAK 4 TAK 5 20 lat 6 NIE 7 TAK Ostatnio miałam sen erotyczny... z mężem. Także "złożyliśmy się" w jedno jabłko idealnie. Nie znam drugiego takiego związku niestety.

trauma po rozwodzie z pierwszy takie ankiety są głupie, bo ile jest rozwodniczek, które na nie odpowiedzą z wiadomych powodów. Ja np wyszlam ponownie za maz...

Gość kisielowa
1,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? NIE 2.CZY JESTESCIE WIERNE TAK 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY TAK 4,CZY MECIE DZIECI NIE 5.ILE JESTESCIE RAZEM 7 LAT 6.CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK NIE 7.CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM TAK

Gość nawet meżatka
a autor tej ankiety juz sie nie odzywa ???

Gość nawet meżatka
czy sobie obserwuje z ukrycia, możeby jakieś wnioski przedstawił

Gość nawet meżatka
nnnnnnnnnnn "tuutut - oj wydaje mi sie ze jesli bys spotkała odpowiedniego faceta to byś uległa.Co innego zazekac sie wiernosci gdy nie ma sie nikogo na oku ,a co innego gdy cie jakis facet zafascynuje. kobiety często działają pod wpływem emocji." zgadzam sie z autorem niestety :(

1. Nie, zdążyłam się niejako wyszaleć, przynajmniej jeśli chodzi o imprezy itd :) 2. Tak 3. Myślę że tak, chociaż zdarza mi sie widzieć kobiety ładniejsze ode mnie :) 4. Tak 5. 4 lata 6. Hmmm zdarza mi sie myśleć jak byłoby z kimś innym...ale nie myśleć w sensie planować zdradę. 7. Bardzo :)

Gość nawet meżatka
szkoda że autor się nie odzywa, ciekawi mnie dlaczego zadaje takie pytania ...

Gość jgff
KingaStefankaFanka to myślisz o z zdradzie a z seksu jesteś zadowolona?

To nie do końca tak że myślę o zdradzie, ale chyba każdy w mojej sytuacji prędzej czy później zastanawiałby się jak to jest z innym. Ale od tego do prawdziwej zdrady jeszcze daleko :)

Gość ja nie __jestem
typową pieknością,ale mam to coś podobno,i uważana jestem za atrakcyjną nie tylko fizycznie jesli się wie,ze to ten człowiek,i ze to jest uczucie to najwazniejsze z waznych,to się nie ma pokus,bo sie chce tylko tej osoby,nie chce sie juz być samotnym ,tylko z ukochaną osobą,nawet jak jest porąbana na maxa jesli ludzie się zdradzają,to po prostu nie łączyła ich miłość

Gość sofi24
jestem wierna,razem jesteśmy 6 lat i rok po ślubie z nim straciłam dziewictwo on mial wiele kobiet,wszystko się nam teraz psuje,mamy kryzys,pół roku temu urodziłam synka już przed ciążą było fatalnie ale nie miałam odwagi odejść bo go kocham...teraz po narodzinach syna jest b żle,mąż nie sypia ze mną,nie rozmawia,jak ja coś do niego mówię to tylko mówi yhym,tak,nie,albo milczy cały czas zapewnia ze sie zmieni ze jest zmeczony,itp ze meczy go takie zycie chodzi tu o warunki mieszkaniowe mieszakmy z moja mama,bratem i jego rodzina...tez z checia bym sie wyprowadzila ale nie mamy gdzie na razie i tu jest problem,mysle ze to tylko wymówki ze jemu tak jest dobrze,chcial dziecko ma i ni wiecej

Gość ccc123
hyugggigu

Gość gość
1,nie 2,tak 3,tak 4,tak 5,kilka lat 6,nie 7,tak.