Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnnnnn

pytania do kobiet które ożeniły sie z PIERWSZYM mezczyzną

Polecane posty

Gość nnnnnnnnnnn

1,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? 2.CZY JESTESCIE WIERNE 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY 4,CZY MECIE DZIECI 5.ILE JESTESCIE RAZEM 6.CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK 7.CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM

Gość Czepialska!
ożeniły? :D 🖐️

Gość taka ja taka
1,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? nie 2.CZY JESTESCIE WIERNE tak 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY tak 4,CZY MECIE DZIECI nie 5.ILE JESTESCIE RAZEM 10 lat 6.CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK nigdy 7.CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM bardzo

Gość lopae
odbiegając nieco od tematu - jakie macie plany na Sylwestra?

Gość nnnnnnnnnnn
Czepialska! ----OJ TAM OJ TAM!! :D fakt moja wpadka mialo byc wyszly za maz a ile jestescie po slubie

Gość nnnnnnnnnnn
i czemu nie zdecydowaliscie sie na dziecko

Ciekawy temat, pewnie dotyczy tych, co żenili się w wieku 16-18 lat, ale nie koniecznie....

Gość nnnnnnnnnnn
i w jakim wieku jestescie

Gość Czepialska!
5 lat. Jestem przeszczęśliwa :) Mamy parkę (wiek: córa 2 i synek 3,5). Inni mogliby nie istnieć - jesteśmy samotnikami i idealnie czujemy się w swoim towarzystwie. Czuję jakbym wygrała los na loterii ŻENIĄC SIĘ (sorki za złosliwość - taka już jestem :P ) z moim S. :)

Gość Czepialska!
wiek - ja: 31, mąż: 34 :)

Gość nnnnnnnnnnn
5 lat.to staz malenstwa czy związku ogólnie-jesli tak to czemu pierwszy raz zwiazalas sie w wieku 21 lat

Gość tuutut
1,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? Czasem tak. Jednak i tak bardziej żałuję że nie zobaczę na przykład wielkich sekwoi w USA. Rozumiecie? Są cuda których chciałoby się doświadczyć a nie wszystkiego się da. W świetle tego mam się zastanawiać nad liczbą penisów jakie poznałam? To niedorzeczne. Trochę żałuję że nigdy nie mieszkałam sama, bo najpierw z rodziną a potem od razu z narzeczonym. Nigdy więc nie mogłam wychodzić i wchodzić kiedy mi się podoba, bez tłumaczenia się. 2.CZY JESTESCIE WIERNE Tak, jestem. 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY Tak, spotykam się z takimi uwagami. 4,CZY MECIE DZIECI Tak, mamy. 5.ILE JESTESCIE RAZEM Siedem i pół roku. 6.CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK Nie często, czasem. Na tyle często żeby wiedzieć że bardzo bym skrzywdziła czymś takim samą siebie. Nie nadaję się do byle jakich relacji, skrytych, ze stresującymi uczuciami i koniecznością wstydliwej tajemnicy. To jakiś koszmar. Zostawiam taką męczarnię innym. 7.CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM Nie za bardzo i to mnie dręczy.

Gość reeeeeee
1. nie 2. tak 3. tak 4. tak 5. 11 lat 6. nie 7. tak

Gość nnnnnnnnnnn
tuutut - oj wydaje mi sie ze jesli bys spotkała odpowiedniego faceta to byś uległa.Co innego zazekac sie wiernosci gdy nie ma sie nikogo na oku ,a co innego gdy cie jakis facet zafascynuje. kobiety często działają pod wpływem emocji. A czy gadałaś o tym z mężem-co jest głównie przyczyna niezadowolenia.

Gość to jest temat dla prawiczków
co chcą dziewicy, która potem może się puścić z ciekawości z innym czytajcie, chłopaczki, czytajcie i nie wierzcie tym, co mówią, że zawsze z jednym, zawsze wierne i zawsze zakochane aż do śmierci w swoim rozdziewiczaczu

Gość mam dzis piękną aurę
mamy lat ja 26 mąż prawie 28 1,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? nie 2.CZY JESTESCIE WIERNE tak 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY raczej tak 4,CZY MECIE DZIECI tak (syn 6 lat, córka 7 miesięcy) 5.ILE JESTESCIE RAZEM 9 lat się znamy, 3 lata po ślubie (tak braliśmy ślub jak mały miał 3 lata) 6.CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK nie 7.CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM tak

Gość tuutut
Nnnnnn, wydaje ci się, tak? A niech ci się wydaje. :) Czy rozmawiałam? Tak, ale wiesz, nie chce mi się rozwijać tematu tutaj. I tak dziś dużo czasu zmarnowałam na kafeterii.

Gość nnnnnnnnnnn
tuuuutut nie traktuj mojej wypowiedzi jako złosaliwosc

Gość Bisenia
1,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? - szaleję cały czas :) 2.CZY JESTESCIE WIERNE - chyba śnisz 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY - gdybym nie była to pewnie byłabym wierna, o ile w ogóle miałabym męża 4,CZY MECIE DZIECI - nie 5.ILE JESTESCIE RAZEM - 8 lat 6.CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK - nie jestem wierna 7.CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM - tak, aczkolwiek mam większe potrzeby niż on

Gość yukkita
nie tak tak tak 18 lat - 10 po ślubie nie tak

Gość nnnnnnnnnnn
to czemu sie z nim nie rozwiedziesz

Gość yukkita
mam 36 lat :)

Gość paulaaaaaaaaaaaaa25
Ja wyszłam za mąż za pierwszego mężczyznę z którym uprawiałam seks, nie za pierwszego chłopaka, ale: 1,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? nie, zawsze byłam szalona, dużo imprezowałam, a i teraz imprezuję czasami, więc nie czuję, że tego mi brak 2.CZY JESTESCIE WIERNE tak 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY faceci uważają, że tak:P 4,CZY MECIE DZIECI tak, 1 5.ILE JESTESCIE RAZEM 6lat 6.CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK tak, czasami mam taką ochotę:P 7.CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM średnio

Gość nnnnnnnnnnn

Gość Halo,to ja...
1.NIE 2.TAK 3.TAK:) 4.TAK 5.20 LAT 6.NIE 7.TAK:)

1,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? Nie 2.CZY JESTESCIE WIERNE tak , bylam wierna 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY Tak 4,CZY MECIE DZIECI nie 5.ILE JESTESCIE RAZEM bylismy razem 11 lat 6.CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK w sumie wtedy nie myslalam 7.CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM tak

Gość awewt
Jak się kocha, to się niczego nie żałuje. Zapamiętajcie to sobie i nie zadawajcie już takich pytań. :)

Gość *Ola1981*
1. Nie, bo w przypadku pilnej potrzeby... szalejemy dalej ;) 2. Oczywiście! 3. Raczej pozytywnie :) 4. Tak, rocznego synka. 5. 7 lat znajomości, 5 lat małżeństwa 6. Nigdy, mój jest najwspanialszy i wymarzony 7. Tak, nawiasem mówiąc pierwszy raz mieliśmy po ślubie :)

Gość ASIA*36
1,CZY CZUJECIE ŻE CZEGOŚ WAM W ŻYCIU BRAKUJE-WYSZALENIA SIĘ? Nie :) 2.CZY JESTESCIE WIERNE Tak! 3.CZY JESTESCIE UWAŻANE ZA ATRAKCYJNE KOBIETY Tak 4,CZY MECIE DZIECI tak, trójkę 5.ILE JESTESCIE RAZEM 14 lat (12 lat po ślubie) 6.CZY CZESTO (JESLI JESTES WIERNA) MYŚLISZ O SKOKU W BOK Nigdy. 7.CZY JESTES ZADOWOLONA Z SEXU ZE STAŁYM PARTNEREM Bardzo :)

Gość innymi slowy zenic sie mozna
tylko z kobieta ktora daje dopiero po slubie.