Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubabeka

pytanie do grubych osób: jak ubieracie się w taką pogodę?

Polecane posty

też grubaska: co zero? ja mam kase. W tym miesioncu wiesz ile zarobimy? tysionc piencet złotych, a ty jesteś biedna. I apel do was: nie choćcie po sklepach i nie pytajcie głópio czy so wasze rozmiary, bo nie ma. Są tylko w sklepach dla pószystych. I nie prubójcie się na siłe wcisnąć w XL bo wszystko penka na szfach. A potem jeszcze ten odur we pżymieżalni po was... fój.

Gość też grubaska
C&A mi jakoś nie przypadł do gustu, natomiast KappAhl ma wiele fajnych rzeczy, tylko, że drogi.

Gość gruba zona Fiela
Fiel.a gdzie sie moj drogi mezu podziewasz? Najpierw mi milosc na kafe wyznajesz a potem włoczysz sie nie wiem po co. Zasuwaj do domu,masaz mi masz zrobic.

FIEL- Ależ trzeba być idiotką, żeby uważać, że pisanie jak analfabetka jest fajne. No chyba, że to nie było celowe, to współczuję.

Gość gruba zona Fiela
Fiel jestes facetem.a moja cierpliwosc sie konczy.wracaj do domu bo zamki zmienie i bedziesz spal u Prawika.

ty pijana jestes, jestem babo, czystej krwi babo, nie ublirzaj mi, sama jesteś facetem. Ja nie mam dzwonuw.

Popierdoleni jesteście. Rzucać obelgami i obrażać ludzi bo mają parę kilo więcej- dla mnie totalne zera

Gość tralalala*
Fiel , książka pt. "Słownik ortograficzny" chyba nie bardzo ci jest znana;):D:D

Gość hacjenda na torach
najgorszy widok to grube babsko zapakowane w długie spodnie i długą bluzkę. kisi się to w ubraniu i myśli że przyjemnie patrzeć na taką.

nie dzienkóje, nie interesóje mie ta tematyka, dziś pżerabiałam kwiaty we ogrodzie, ciekawa lektóra, polecam, a kiedyś zaczełam czytać o chłopach, ale nie było obrazkuw to zrezygnowałam.

hacjenda ja sie z tobo gadzam we stu procentach, popierdam cie w całości.

Gość fhjkiu
neistety gydby smai szczupli wychodzili na ulice to neiwiele by nas bylo

Gość fhjkiu
ja jestwem szczupla i kisze sie w dlugich gaciach

Gość 8989898
to moje pierwsze lato z nadwagą. masakra. jestem już 4 dzień na diecie. dopóki nie schudnę nie wyjdę z domu.

Gość doCoralick
po godzinnym płaczu pod szafa nie wychodze z domu

Gość pimpunia
jestem otyła i nawet w największe upały nie kąpię się w jeziorze. nie chodzę w opalaczu przy ludziach

Gość a ja mam szafe która peka
w szfach a jestem puchatką i powiem tak,,,łaziłam z sis po centrum handlowym i na ten upał bylam jedną z niewielu fajnie ubranych kobitek,tunika wsciekły róż w kawiatki ,listonoszka koralowa,smieszna bransoletka,jeansowe rybaczki i sportowe sandały i pazurki pod kolor blzuki:D A szczuple laski,,,maskara,,,,pupu obwisy przedzielone majtkami,szaaroki takie do tego wypłowiałe bluzunie same szare i wymentlone....bleeeee:O sukienek mam w cholere...do mojej budowy,odcinane pod biustem do tego jakie super korale i swietne buty,lekki makijaz...i mega super!!! nie marudźcie,.,,,trzeba szukac po outletach,szmateksach i po centrach handlowych bo sa rzeczy i dla tęzszych osob..i mozna byc sexi

Gość mnzfgnzfgnj
chodź ubrana jak chcesz- dla mnie najlepiej w krótkic spodenkach itp. czas przyzwyczajać ludzi do tego, że jesteśmy różni, że ciało to tylko ciało a ubranie to ubraie. Przez paranoje i cellulity ja popadam w fobie wstydze sie wyjść z gołymi nogami a mam 175 i ważę 59 kilo..

Gość swietne zachodne marki
to GEORGE-spodnie tuniki sukienki WALLIS sukienki bluzki Next,,,SWETERKI,marynarki mam tyle ciuchostwa ze maskara,,,wczoraj próbowlam sie rozstac z częscia,,,zeby nie robic tłumu w szafie,,,albo cos jest ciasnawe,, ale,,,,jeszcze nie ten czas:p

a ja mam na oddanie pare cióchuw, chce kturas? to se zeszyje pare bluzek i bendzie miała na jeden rekaw.

Gość danp
Majtki z wywietrznikiem zeby cipka nie skisla pod tymi faldami :D

chacHACHA jake ochydne spodnie, za darmochie bym ich nie kciała.

bno blózeczka z otkrytym pępószkiem, pokrytym maso tłózczu, gartólóje odwagi. chce to zobaczyć tłóścioszki.

Gość danp
Majtki z wywietrznikiem zeby c*pka nie skisla pod tymi faldami