Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubabeka

pytanie do grubych osób: jak ubieracie się w taką pogodę?

Polecane posty

Gość niektórym to inteligencji
starcza zeby tylko tu pieprzyc bez sesnu a jeden z drugim zastanowił sie czasem,ze takie sprawy sa tez kwestią choroby,mogą byc kwestią i innych przejsc,.... siedzi jeden z drugim i marnuje swój czas zamiast dooopsko i pusty łeb na słonce wystawić i trochi się oświeć i nabarac dystansu do siebie i zycie nie chcesz to tu nie zaglądaj i nie pisz,,, ja wiem,,,o czym one piszą.sama bylam tęga,zakompleksiona i w ogole zakrywalam kazdy kawalek ciała i to całkiem niezłego zyłam w durnym przekonaniu,,,ze cos ze mną nie tak moze przez takich palantów jak jeden z drugiem... kaze Ci ktos patrzec na osobę z nadwagą?co tlen Ci zabiera? wątpię to odejdz w pokoju 😘

Gość to tym bardziej jest
żenujące zastawiam się gdzie Twoi rodzice popełnili błąd,,, mysle,,,,ze juz przy poczęciu,sorry ale jestes żenująca

Gość qnqnqnqnqnnqnq
ja nie ejstem gruuba waze 54 przy 167 i rece mi opadaja jak czytam jakies debilizmy ze grubi smierdza latem, chudzi tez smierdza to ze sie jest chudym nie zwalnia z niemycia zal mi was znudzeni idioci , doradzic nie umiecie to sie nie udzielac! Autorko- zakladaj luzne ciuchy i tuniki i bedzie ok, moja rada kupuj ciuchy w aktualnym rozmierze lub rozmiar wieksze, nie obcisle

Gość danp
Wszystkie maciory mowia ze sa chore :d chyba im zwoje tluszcz pozalewał :D

Gość danp
Pionowe paski na ubraniu wyszczuplają więc wszystkie lochy zamknąć w pierdlu i bedzie problem zalatwiony.