Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiek091

Duże piersi

Polecane posty

Gość kasiek091

Hej dziewczyny! Chciałabym się zapytać, czy nie znacie jakiś sprawdzonych sposobów na pomniejszenie piersi (oczywiście operacja nie wchodzi w grę). Mam 16 lat i rozmiar 80b - wiem, że to nie aż tak strasznie, ale jednak marzy mi się malutki biust. Przynajmniej można nosić normalne koszulki pod szyję i nie wygląda to tak okropnie! Podobnie z kostiumem kąpielowym. Warto dodać, że mam 1.77 m wzrostu i ważę 60 kg - nogi mam chudziutkie, ale w na brzuchu mi się strasznie odkłada i w cyckach. Do tego mam szerokie bary ,więc moja sylwetka V wygląda PASKUDNIE! Miała któraś z was podobny problem? Help!

Gość Hell_No
Ja mam ten sam problem z tym,ze duze piersi mi nie przeszkadzaja to raczej atut..

Gość ja też-uwielbiam piwo
mam identyczna figure jak Ty:) nogi zgrabne, szczuplutkie, niestety wąskie biodra i szerokie bary :( jedyna rada-to polubic siebie:) cycków nie zmniejszysz-chyba ze operacyjnie, no i jak bys schudła (czego wcale nie musisz robić) to sie i cycki nieznacznie zmniejszą:) Ale głowa do góry-są gorsze rzeczy:)

Gość daes
80b ? czy 80 E

Gość kasiek091
Wiem że 80 b to nie są jakieś ekstra wielkie piersi, które ciążą i są cholernie przeszakdzające - ja jednak ich nie cierpię. Chciałabym założyć na plażę jakieś zgrabne bikini, ale nie mogę bo cycki mi z niego "wypadną" :

Gość kasiek091
Nie no... Jednak coś nie coś widać. Nawet bardziej niż coś nie coś.

Weź się zmierz w biuście i pod, podaj wymiary. Zdaje mi się, że masz fatalnie dobrany stanik. Poza tym, taka figura to skarb.

Gość kasiek091
W biuście z 88 a pod z 75

Gość nouruis
rhovanion poka cyce .

Powinnaś dziewczyno nosić 70 C. Ale i tak to są niewielkie piersi. Ja mam 10 cm mniej pod, a 90 w i płakać mi się chce, że takie małe są.

Gość kasiek091
Jak z 70 c mi się po prostu wylewają! Może jestem jakaś niewymiarowa :

Gość gvngvngjn
goshialinka- ale masz nos... semicki typ urody.

Gość kasiek091
Mniejsza rozmiar. Chdzi o to, że chciałabym być trochę drobniejszej budowy. Jestem wysoka - mam duże cycki. Nie za fajnie to wygląda serio jak podchodzi do was taki wielkolud z wielkimi cyckami :(

Gość a do czego sie przydaja
duże cycki ? Do hiszpana ?

Dziewczyno, Ty masz małe cycki, nie duże. Jesteś szczupła, wysoka i masz niewielkie cycki. Fajna figura. Nie przejmuj się.

Gość kasiek091
Nie wiem, może jestem jakaś niewymiarowa, ale mi się naprawdę wydaje, że mam duże cycki. I wszyscy dookoła mi to mówią.

Wydaje Ci się. Ciesz się biustem, to ozdoba. I przestań narzekać, bo masz fajną figurę, chociaż masz już niedowagę :/

Gość kasiek091
W moim wieku to się chyba jakoś inaczej liczy BMI... Na pewno nie mam niedowagi.