Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bnanajuwli

Zależy mi na niej

Polecane posty

Gość Bnanajuwli

Nie jestem w niej zauroczony ani zakochany ale mi na niej zależy. Dlaczego aż tak? Dzisiaj musiałem odwołać spotkanie i jestem taki rozdarty w sobie. Co jest?

Gość Bnanajuwli
Czy możliwe że się w niej zakocham? Co prawda ona nie jest jakąś super laską, taka zwykła, ale mi się podoba.,

Gość victoria2345
czemu odwolales spotkanie?

Gość Bnanajuwli
Nie odwołałem tylko przełożyłem, ale ona powiedziała że nie wie kiedy teraz będzie miała czas

Gość Bnanajuwli
Bo miałem nadzieję,że stojąc pod jej balkonem uda mi się ujrzeć ją wywieszającą pranie w kusej spódniczce

Gość ale cham z ciebie
to po co sie spotykasz skoro jest "zwykła" ? jesli dla ciebie nie jest atrakcyjna to nie trac jej czasu!

Gość Solenajss
Według mnie moze byc dla ciebie nieatrakcyjna, a moze byc z nią nawet jeszcze gorzej niż ją oceniasz. Po prostu wiem jak odbierają takie zbliżenia do dziewczyn nawet tych niezbyt ładnych chłopaki, którzy mało kiedy mieli do czynienia z dziewczyną tak na poważnie :) Szczyl z ciebie według mnie i cała filozofia :D Oczekujesz księżniczki.

Gość Bnanajuwli
Tak nie miałem jeszcze nigdy dziewczyny, byłem tylko na kilku randkach. Ona nie jest jakaś super nie wiadomo jaka ale też nie jest brzydka ani gruba.