Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddsfddsfd

Mieszkam na wsi i mam już dość. PŁAKAĆ MI SIE CHCE, pocieszy mnie ktoś?

Polecane posty

Gość fddsfddsfd

Nie mam znajomych, bo jest mało osób w moim wieku w okolicy a Ci którzy są to tylko by ćpali i pili NUDA NUDA I JESZCZE RAZ NUDA. Ja już tutaj nie wytrzymuje. Ile można samej spacerować/rysować/oglądać TV/ czytać ksiązki? Mam 18 lat potrzebuję rozrywki, znajomych tymczasem na tym zadupiu każdy każdego zna i to są ćpuny a wole być sama niż zadawać się ze ćpunami MUSZĘ SIĘ WYŻALIĆ bo ja potrzebuję kontaktu z ludźmi a na wsi nie ma imprez, nie ma NIC. Chciałabym żeby moje życie było ciekawsze ale do miasta mam 30km, na imprezy jeździć nie mam jak bo autobusy u mnie po 20 praktycznie nie kursują. A samochód na wodę nie jeździ.. Tak bardzo żałuję że urodziłam się na wsi :(((( mija mi młodość a ja NIC NIE MAM Z TEGO ŻYCIA. Jedyne co to ksiązki, rysowanie itd. zadnych zabaw. Płakać mi się chce :((( mijają najlepsze lata mojego życia a ja nie mam gdzie wyjść bo tutaj nic nie ma. Pocieszy mnie ktoś?? ;(((((

Gość potrzebuję towarzystwa ON
mieszkam w dużym mieście i nie mam z kim uprawiać seksu

Gość Fdsfd
Ale w mieście masz tak ze mozesz poznać dziewczyny na jakis chociażby wystawach wystarczy zagadac to przeciez nie problem. A tutaj nie ma nic! Nie ma gdzie zagadac bo kazdy kazdego zna w promilu conajmniej kilku kilometrów. Inni młodzi (normalni) stad wyjechali do miast na studia.

Gość kura z kurnika
pójdziesz na studia to zasmakujesz. poza tym mówisz ze samochód na wodę nie jeżdzi. a na imprezy w miescie to za darmo wpuszczają? czasem sam wstęp kosztuje 20zł a gdzie tu dalej.

Gość ja mieszkam w miescie
i nie mam nikogo nie narzekaj chociaz zycie masz tanie, w miescie nie ma kasy i tak zeby gdziekolwiek wyjść bo cala kase wydajesz na przezycie

Gość ojujou
a co czytasz? :D

Gość ZARA SPÓDNICZKA 86
Gość panna_ze wsiiii
mieszkałam na wsi tyle lat i jakoś nigdy mi sie nie nudziło.. wiocha która ma max 270 ludzi, jeden sklep i tyle.. do miasta 33 km. i wcale nie musiałam jechac do miasta, żeby bylo wesolo !! u mnie też byli tacy co piją itd , ale jakoś mialam się z kim trzymac. rozmawialo sie z kazdym nie wazne czy starszy czy młodszy, razem cos sie zawsze wymysliło. pieniedzy nie było, ale zawsze sie zrzucilismy na paliwo i gdzies sie jechało, latem robilo sie u nas ogniska, spało pod namiotami .... teraz mieszkam w mieście i mi tego brakuje, bo tu nie ma co robić , ileż mozna w barze siedzieć?? a zeby siedziec to tez trzeba miec za co.. jednak wies to wies...;)

Gość no mieszkanie na wsi to
dramat. zycie zamiera. dobrze ze mam samochod i stac mnie na wyjazd stad kiedy chce. wspolczuje.

Gość adfhuaybnio
Kochana, mam to samo... Nienawidzę tej wiochy !!! też mam ochotę ryczeć....

w zach. Europie ludzie na poziomie kupują domy i mieszkają na wsiach - im mniejsze skupisko ludzi , tym bogatsze...

Gość fddsfddsfd
A nie przyszło Ci do głowy ze człowiek który kupuje dom prawdopodobnie ma około co najmniej 25 lat i juz się wyszalał? I ma kuuuupę kasy na to żeby jeździć gdzie chce. JA SIEDZE TU OD RANA DO NOCY TERAZ SAMA. A chce mieć normalnych znajomych a nie wszędzie daleko i ćpunów pod nosem Bilety w miescie nie są darmowe - wiem. Ale zauważ ze ja oprócz biletu musze płacic za np. 30 km jeszcze 20zł za bilet w obie strony. Ty masz impreze za 20, a ja za drugie tyle. „ale zawsze sie zrzucilismy na paliwo i gdzies sie jechało, latem robilo sie u nas ogniska, spało pod namiotami .... - policzyłam ile osób jest w wieku 17-23 lat czyli co mogłabym się łatwo zapoznać. W promilu jakiś 8-10 km jest to całe 10 osób z czego wszyscy trzymają się razem i ciagle piją/ćpają.

Gość takajednatakajedna
szkoda, że nie mieszkamy blisko siebie