Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilona36

Czat

Polecane posty

Gość Ilona36

Czy mozliwe jest poznanie normalnego faceta na czacie??? Jestem nieszczesliwa mezatka .nie mam mozliwosci wyjsc sama. Chce kogos poznac i zakonczyc moje malzenstwo. Czy czat to dobra forma na poznanie drugiej osoby?????

Gość qrewerer
ja poznalam fajnego chlopaka (mial wtedy 23 lata) na czacie, to byla jedyna normalna osoba, ktora kiedykolwiek poznalam na czacie. ale bardzo trudno trafić na takiego człowieka w internecie. prawie tak jak na tym forum

Gość hahha
to juz szybciej na jakiejs sympatii czy cos w tym rodzaju, ale tez nie koniecznie. czaty kojarza mi sie ze sponsoringiem i robieniem loda za 20 zl bleeeeeeeeee

Gość Ilona36
dziekuje. Popadam w depresje przez moje malzenstwo. Jestem taka przygnebiona ,ze odechciewa mi sie zyc.

Gość Ilona36
Do qrewerer : jak dlugo korzystalas z czatu, zanim poznalas jego????

Gość hahha
wez sie zarejestruj na sympatii czy jakis randkach jest od groma tych portali a nie w czata sie bedziesz bawic, tam same zboczence

Gość qrewerer
wchodzilam moze z 2-3 razy, ale tak sie zrazilam, ze nie wchodzilam przez kilka lat. wybralam jakis pokoj, wydaje mi sie ze byl to pokoj z moim wojwodztwem albo cos w stylu samotni :D rozmawialam z kilkoma facetami, ale prawie kazdy byl napalony i wiadomo o co im chodzilo. po jakims czasie napisalam na ogolnym czacie czy ktos normalny chce porozmawiac w prywatnych wiadomosciach, i on napisal. tak sie zaczelo. niedawno znowu weszlam na czat, ale byly tam same balwany.

Oj ciezko, lepiej zainwestowac w portal randkowy, dobry portal randkowy. Choc pare lat temu poznalam mojego eks narzeczonego na czacie, posrod zboczencow, analfabetow i bezmozgich dresiarzy... :D

Gość qrewerer
zgadzam się, lepiej zapisz się na sympatia.pl albo inny portal, tam przewaznie sa powazni ludzie, ktorzy naprawde szukaja uczucia, na czacie trudno znalezc kogos takiego. chyba, ze bedziesz miec farta.

Gość Ilona36
Gdzie mam poznac faceta, skoro nie mam mozliwosci wychodzic do pabu, imprezy, ktore sa tylko w zamknietym towarzystwie. Pozostal mi tylko czt, a sympatia odpada gdyby maz odkryl zabilby mnie. Boze chce uwolnic sie od niego. Sama nie dam rady.

Gość Ilona36
Dwa raz weszlam na czat i przyznam ,ze jest latwo odroznic zboczencow, analfabetow itd. Jak ktos jest inteligentny to odrozni.

Gość hahha
a skad jestes, jezeli moge wiedziec

Gość qrewerer
wiadomo, ze odroznic jest latwo. chodzi o to, kim ta osoba sie okaze po kilku dniach rozmowy, to jest wazne.

Gość Ilona36
pomorskie Słupsk

Gość Ilona36
Czy odp. inne osoby , ktore mialy doswiadczenie z czatem???

Gość dankel2012
Jeśli chodzi o czat, to serdecznie polecam wam www.gochat.in Tam są przynajmniej normalni ludzie i z chęcią z Tobą ktoś poklika. Sam tam często siedzę, więc zapraszam.