Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość periri

wozek peg perego

Polecane posty

Gość periri

Witam. Moje malenstwo tak sie zlozylo na chrzciny dostalo dwa wozeczki spacerowe parasolki a wiec jeden z nich chetnie sprzedam. Chodzi o model Peg Perego Completo Si. Tutaj link http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=625&%3CosCsid%3E w kolorze Regata. Cena w sklepie jak widac wiec jesli ktos zainteresowany mozemy ponegocjowac. Wozek byl kupiony niecale 2 tyg temu wiec jego stan jest idealny. Dolaczam wszystkie dokumenty z paragonem wlacznie. Osoby zainteresowane prosze o kontakt mailowy pegperego@o2.pl

Gość każdy w swoim tempie....
wózek rewelacja ja co prawda mam jego włoską wersję kupioną w Irlandii ale super się sprawdził miałam go od narodzin synka aż do teraz mały ma prawie 3 lata. Mój jest mamas & papas plik pramette ale jest bardzo podobny racji na cenę moja koleżanka kupiła właśnie taki Peg Perego. Ja mam taki:http://www.mamasandpapas.com/product-pliko-pramette-city-scape/185748805/type-i/ tylko inny kolor.

Gość periri
Rzeczywiscie wozek jest rewelacyjny. Obsluga wozka to sama przyjemnosc dlatego chetnie uszczesliwie nim jakas mamusie :)

Gość bhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuu
no nie wiem czy taki rewelacyjny. na plusy budka składanie lekkosc. minusy nasze chodniki czyli słychac mnie na kilometr jak dla mnie niski hamulec w który ciagle kopie mimo ze nie jestem wysoka po miesiacu podarła sie ta czarna siateczka pod budka mimo ze dbam o ten wózek teraz zaczyna szwankowac rozkładanie siedzenia

Gość periri
powiem szczerze ze czytalam o tej nisko zawieszonej torbie ale to podobno problem starszych modeli a to jest wozek ktory ma dwa tygodnie... byl uzyty jeden raz i nie zauwazylam zeby byl glosny... co do chodnikow to kazdy wozek parasolka jednak sie trzesie. to nie jest konstrukcja duzych spacerowych wozkow z mega kolkami.

Gość periri
wozek ciagle czeka na nowego malego wlasciciela :)

Gość periri
czyzby wszystkie mamy mialy juz wozki...

Gość periri
aktualne

Gość strasznie drogi w pl
ja mieszkam za granica i dałam za niego 150 e.Bardzo wytrzymały.fajnie sie uzytkuje.Minus -rączki,które zle sie trzyma.

Gość mamajej
Mam pytanie, czy ogłoszenie jest nadal aktualne?