Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RYYYYYder

JEŻELI CHŁOPAK TAK MÓWI TO MU NIE ZALEŻY???????????

Polecane posty

Gość RYYYYYder

Mój chłopak mówi że mu wystarczyłoby spotkać się tak z 2/3 razy w tygodniu ze mną i byłoby ok a nei tak jak mi że codziennie że chciałby też wychodzić z kumplami mówi że wie ze niektórzy mogą z dziewczyną codziennie 27/24 ale on jest inny... czy naprawdę takie rozumowanie mają niektórzy chłopacy czy po prostu mu nie zależy? Jesteśmy ze sobą 1,5 roku mieszkamy ok 15km od sb a on nie ma własnego samochodu jeżeli już to pozycza od rodziców a tak to musi tłuc się do mnei autobusami i często to też jest przeszkodą...

Gość RYYYYYder
??

Gość jojka82
taka kolej rzeczy... ludzie sie w koncu nudzą sobie moj kiedys chcial sie spotykac codziennie , inaczej cierpiał teraz tez wolni spotkac sie z kumplem zamiast ze mna

Gość RYYYYYder
mówiłaś mu że Ci przykro z tego powodu? jak on na to zareagował? mój ma teraz matury więc uprzedził mnei ze mało bedziemy się widywac przed bo będzie się uczył otóż co dzisiaj cały dzien z kumplami a mi wczoraj powiedział ze nie przyjedzie bo bedzie się uczył ehhh

Gość majajajffff
to chyba normalne, nie musicie spędzać ze sobą każdego dnia, szczególnie że są problemy z dojazdem.. ja tez jestem ze swoim 1,5 roku, mam teraz matury i niedawno ustalilismy, że piątki spędzamy osobno - on z kumplami, ja z przyjaciółkami ;)

Gość majajajffff
ale skoro mial sie uczyc, a siedzial caly dzien z kumplami, to ja bym robiła awnaturę i żądała wyjaśnień :|