Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakakasiapyyy

Ciąża? Jakie prawdopodobieństwo?

Polecane posty

Gość kakakasiapyyy

Dziewczyny, mam mały problem. zacznijmy od tego, że współżyję i, że ok 18stego (kwietnia oczywiscie) miałam dostać okres, ale nie dostałam. Ogólnie co miesiąc (od grudnia) mam tak, że się spóźnia tydzień, dwa tyg. Byłam 16.03 u ginekologa (w ten sam dzień dostałam okres), ale powiedział, ze to normalne w moim wieku.. Ale przejdźmy do sedna sprawy. W którąś tam sobotę co była (21.04 dokładnie) kochaliśmy się z moim chłopakiem i tak jakoś wyszło, że skończył we mnie a nie mieliśmy gumki ani nic... Nie używam kalendarzyka i nie wiem kiedy miałam dni płodne, a kiedy nie płodne. była by możliwość zajścia w ciążę?

Gość fjhtdtyhjnty
a co myslisz ze bocian dzieci przynosi...??????????:Dglupia jestes czy co?

Gość kakakasiapyyy
Bez krytyki proszę. po prostu pytam.. W dniu kiedy doszedł we mnie miałam mieć miesiączkę, której nie miałam.. i nie wiem jaka była by możliwość zapłodnienia.

Gość agnichcha:)
jesli okresy spozniaja ci sie o 2 tygodnie to jajeczkowanie masz wlasnie wtedy kiedy PRAWIDLOWO powinna byc miesiaczka....:O

Gość bialamasajka
Powinnaś zdawać sobie sprawę ze swojej płodności. Co do dni płodnych nie powinno stosować się metody kalendarzykowej - jest nieskuteczna. Owulacja w cyklu może się przecież przesunąć. Kup sobie może tester płodności na ślinę np afrodyta. Będziesz wiedzieć w jakiej fazie cyklu się znajdujesz.