Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konwersyyy

Jak byście zareagowały na takie słowa ?

Polecane posty

Gość konwersyyy

Pokłóciłam się znowu ze swoim chłopakiem.. w sumie to już nie układa nam się od pół roku ale mniejsza o to... Wiadomo jak to w złości bywa, pisze się różne niefajne rzeczy.. ale dostałam od niego wiadomość w której napisał mi mniej więcej coś takiego ''ciągle narzekasz jak ci zle, jakos zadna z moich bylych dziewczyn nie narzekala na mnie, i kazda cos od siebie dawała, zalezalo im, a ty nie dajesz nic!'' Zrobilo mi sie strasznie przykro :(

Gość electropop
nie toleruję porównywania mnie do kogokolwiek, a do byłych już szczególnie, więc po takim tekście to bym się poważnie zastanawiała nad przyszłością tego związku skłaniając się ku zakończeniu. może błahy powód, ale nic mnie tak nie wkurwia jak teksty o tym jaka była czyjaś eks, bo jeśli mnie porównuje na niekorzyść to znaczy że o niej myśli i pewnie żałuje, że jest ze mną, więc niech taki gość skurwia na bambus :P

Gość konwersyyy
no właśnie.. mnie też to strasznie wkurwia.. już kiedyś coś takiego zrobił ale powiedział mi jak się widzieliśmy, właśnie coś w podobnym stylu, że jakoś KAŻDEJ było dobrze tylko mi jest oczywiście zle.. pozniej mnie przeprosił. Teraz znowu to samo.. ale nawet nie zareagował jak mu napisałam, że jest mi bardzo przykro, i takie tam..

Gość dzesia
jak macie po 17 albo 18 lat to ok, dzicienada ale jak więcej to facet przyglup

Gość electropop
w sumie mój był facet miał taką tendencję i zawsze przy kłótni wypominał mi, że jego byłe pindy były sto razy lepsze ode mnie, przepraszał mnie później sto razy, ale przegiął pałę jak usłyszałam: "czasem żałuję że nie jesteś olgą" czy jak tam ta dupa miała na imię :o pewnie przy seksie też sobie jej facjatę nakładał na moją i dlatego cierpiał na przedwczesny wytrysk, tępy chuj :P co za dużo to niezdrowo, raz powiedział i to się nigdy nie skończy.

pewnie przy seksie też sobie jej facjatę nakładał na moją i dlatego cierpiał na przedwczesny wytrysk, tępy ch*j - umarłam ze śmiechu :D

Gość electropop
Jaqueline śmiech to zdrowie, śmiej się dużo i będziesz nieśmiertelna :D🖐️

Gość konwersyyy
ja mam 22, a on 28 :O

Gość Bobas Smyk
tępe szmaty :O te całe współczesne polki naprawdę nadają się tylko na worki na spermę dla kolorowych - coraz więcej Polaków nie ma już sił na te tępe agresywne niewdzięczne i kłótliwe szmaciska :O