Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kie fie

czemu jestescie grube?? powody

Polecane posty

Gość wsiowa babka
:O

Gość huhuhu
bo po prostu lubie jesc hehe

Gość udowodnione naukowo !
Bo jak zobaczę coś słodkiego to się omal nie posram tak chcę to zeżreć :O. I teraz się muszę odchudzać. Kurwa mać :O

Gość gerlinea...
Jestem typowym przykladem "bon viveur" ;) ... uwielbiam dobre jedzonko i nie potrafie sobie odmowic :P. Mam ok 10 kg nadwagi ....sporo ale nie mam zamiaru sie z tego powodu wieszac ani topic :P Mam dobry metabolizm, bo znam osoby ktore jedzac tyle co ja mialy by juz ze 30 :D wiec jak sie odrobine postaram i troche przypilnuje to potrafie 5kg w 3 tygodnie zgubic :)

Gość jh nfb4oikfn
to juz nie macie wszystkie chorej tarczycy:P joke ja tez lubie zjesc;)

Gość gerlinea...
jh nfb4oikfn --> :D :D :D :D

Gość udowodnione naukowo !
Ja nigdy nie zrzucałam winy na chorobę lub geny. Wiem jak jest i się do tego uczciwie przyznaję. Jestem pierdolniętym cukroholikiem, czekoladoholikiem i ciasteczkoholikiem. Od wczoraj funkcjonuję niemal bez słodyczy. Zobaczymy, ile wytrzymam 🖐️

Gość gerlinea...
Dla mnie nie ma zycia bez makaronow (najlepiej carbonara z boczkiem i oczywiscie na Mascarpone :P ) pizzy i bagietki ;). Slodycze moga nie istniec, ale jak sa w domu (a sa, bo jest w domu dziecko + maz ;) ) to tez oczywiscie zawsze cos "skubne" ;) )

Gość ja jestem gruba
Bo jak mnie coś łapie to leze i jem nawet z 6 hamburgerów naraz wsunę i zapiję litrem coli, michę makaronu itd. A potem się odchudzam. Ale tym razem odchudzam się ostatni raz. Jak schudnę to hamburger czemu nie ale jeden i raz na jakiś czas a nie co wieczór. No ale najpierw muszę schudnąć. Jeszcze ponad 20 kg przede mną.

Bo jestem łakomczuchem, uwielbiam słodycze, a mam tendencje do tycia i wszystko mi się odkłada :P Aczkolwiek i tak udało mi się schudnąć ładnych parę kilo i jak dotąd utrzymuję tę wagę, wiec nie jest tak źle ;)